Kilometrikisaa poljettu 1.5. lähtien ja matka jatkuu

Liikunta ja urheilu
Kyyjärven Kyky ry
Tanja Kyrönlahti
sijoitus
Kuntasarjan tilanne 18.6.
koodi kisaan

Kilometrikisaa poljettu 1.5. lähtien ja matka jatkuu

Kilometrikisan pääasiallinen tarkoitus on innostaa ihmisiä pyöräilemään paikasta toiseen

Usein kysyttyjä kysymyksiä kilometrikisaan liittyen: 

 • Mikä on kuntasarja?
  Kuntasarjaan ei tarvitse ilmoittauduta erikseen, mutta polkijan täytyy luonnollisesti olla mukana kisassa normaalisti osana jotakin joukkuetta. Jokainen polkija, joka on tallentanut tiedon omasta kotikunnastaan Omat tiedot -sivulla, alkaa automaattisesti kartuttaa myös oman kuntansa kilometrisaldoa. Tulokset saadaan jakamalla kunnan yhteenlasketut kilometrit kunnan asukasluvulla. Kuntasarjan tulokset päivittyvät tunnin välein.
 • Ajan saman päivän aikana sekä sähköpyörällä että normaalilla polkupyörällä, miten merkitsen kilometrit?
  Jos osallistuja käyttää saman vuorokauden aikana sekä normaalia polkupyörää että sähköpyörää, tulee kilometrit merkitä järjestelmään esimerkiksi seuraavasti: Joka toinen päivä sähköpyöräkilometrit ja joka toinen päivä normaali pyörällä ajetut kilometrit. Järjestelmän kalenteri ei tällä hetkellä hyväksy kuin jomman kumman vaihtoehdon (sähkopyörä tai tavallinen pyörä). 
 • Miten voin merkitä sähköpyörällä ajetut kilometrit? 
  Mikäli käytät sähköavusteista polkupyörää osassa tai kaikissa matkoistasi, käy laittamassa Omat tiedot -sivulla asetus päälle, jonka avulla voit helposti kirjata minkä tahansa päivän kirjauksen joko tavallisella tai sähköavusteisella pyörällä ajetuksi matkaksi.  
 • En halua näkyä joukkueeni osallistujalistassa koko nimelläni tai tunnuksellani. Mitä teen?
  Rekisteröitymisen jälkeen voi määritellä oikeasta nimestäsi tai käyttäjätunnuksestasi erillisen nimimerkin, jolla näyt muille käyttäjille. Nimimerkki on eri asia kuin käyttäjätunnus, jota käytät vain kirjautumiseen. Saadaksesi nimimerkin käyttöösi, toimi seuraavasti:
 • Kirjaudu sisään
 • Vie hiiri oikeaan ylänurkkaan tunnuksesi päälle
 • Valitse "Omat tiedot"
 • Kirjoita haluamasi nimimerkki ja klikkaa Tallenna

Huomaa, että kuten käyttäjätunnuksetkin, myös nimimerkit ovat uniikkeja, jotta nimimerkit erottuvat toisistaan esimerkiksi keskusteluissa. Haluamasi nimimerkki voi siis olla jo jonkin toisen käyttäjän varaama. Tällaisissa tapauksissa sinun on vain keksittävä jokin toinen nimimerkki.

 

Toinen ajokuukausi on puolessa välissä ja nyt olisi aika kirjata kilometrejä ylös!  
HOX!! Maanantaisin ajetaan matalankynnyksen MTB- yhteislenkkejä. Niissä ajetaan eripuolilla Kyyjärveä, kylät tutuksi. Ihan huomaamatta kasvattaa kuntoa ja saa uusi vinkkejä ajettavista reiteistä, poluista ja teistä. Tervetuloa mukaan.

Lisätietoja: Kyyjärven KyKy ry/yhdistelmäjaosto, Tanja K puh. 040 5167 366

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset