Helmikuun tarjoukset Apteekissa

Tarjous voimassa
-

Tiesitkö, että helmikuun sanotaan saaneen nimensä puun oksien jäähelmistä? Tänä vuonna tuntuu, että tuollaisia jäähelmiä voisi jostain löytyäkin, säiden vaihdellessa suojakelistä pakkaseen.

Pipojen alla piilottelevia talvihiuksia hellimään ihanat ACOn shampoot ja hoitoaineet -20%

Kasvoille päivävoiteen kaveriksi houkuttelevat ACOn seerumit -20%. Raikkaassa oranssissa pakkauksessa oleva seerumi tuoksuu aivan kesältä ja se sisältääkin C-vitamiinia, tuoden hehkua iholle. Sinisessä pakkauksessa oleva seerumi lisää ihon kimmoisuutta ja se kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Perskindol kylmä-lämpögeeli lihaskipuun ja nivelille, 100ml 15,90€ (norm. 19,49€). Kaksivaikutteinen geeli viilentää ja rauhoittaa välittömästi, jonka jälkeen seuraa miellyttävä lämmön tunne. Geeli lievittää lihaskipua ja -kireyttä.

Helmikuussa Orionin Multivita Plus monivitamiinit aikuisille, 200 tabletin ostaja saa 50 tablettia kaupan päälle.

Minisun D-vitamiinit lapsille ja aikuisille tarjoushinnoin!

Paikan päällä lisää kampanjoita ja tarjouksia tuotesarjoista kuten Fiilus, Melarest melatoniinit, Devisol, SyylEnd, Rela Tabs ja Fluacute Zinc+.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kivijärven apteekki / Kyyjärvi

Keskustie 22
43800
Kivijärvi
014 471 194
kyyjarven.apteekki@apteekit.net

Lääkkeet, reseptit, reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeet, lääkejätteiden vastaanotto, lääkkeiden oikea käyttö, lääkeneuvonta, lääkeopastus, lääkeiden, annostelu, tabletit, hintaneuvonta.