Kevät uutuudet Apteekissa

movex
Tarjous voimassa
-
Apteekille saapui mainiot uutuustuotteet tulevalle kesälle. Aktiivista elämäntapaa tukevat Movex Elektrolyytit Energy ja Sport ovat raikkaanmakuisia ja helppokäyttöisiä elektrolyyttijuomajauheita, joiden koostumuksissa on sopiva elektrolyyttipitoisuus. Valmisteiden valtti on niiden näppäryys. Annospussi on helppo kantaa mukana ja sekoittaa 500 ml vettä.
 
Movex Elektrolyyttijuomajauhe Energy sisältää vitamiineja, elektrolyyttejä, fruktoosia ja makeutusainetta. Movex Energy on helppo pitää mukana ja sopii nautittavaksi vaikkapa lämpiminä kesäpäivinä tai työpäivän aikana.
 
Movex Elektrolyyttijuomajauhe Sport sisältää vitamiineja, elektrolyyttejä, BCAA-aminohappoja, fruktoosia ja makeutusainetta. Movex Sport on helppo pitää mukana ja sopii nautittavaksi vaikkapa liikuntaa ja kuntoilua harrastaessa. Sisältää magnesiumia, joka edistää elektrolyyttitasapainoa ja lihasten normaalia toimintaa.
 
Uutuuksien ja lähestyvän kesän kunniaksi, me apteekilla päätettiin laittaa mahtava arvonta pystyyn uusista Movex Elektrolyytti valmisteista. Arvomme jokaisessa toimipisteessämme, Kivijärvellä, Kinnulassa ja Kyyjärvellä, kuvassa näkyvän tuotesetin. Yhteensä siis kolme settiä! Voit osallistua arvontaan käymällä kirjaamassa nimesi arpalippuun paikan päällä apteekissa. Osallistumisaikaa on pari viikkoa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kivijärven apteekki / Kyyjärvi

Keskustie 22
43800
Kivijärvi
014 471 194
kyyjarven.apteekki@apteekit.net

Lääkkeet, reseptit, reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeet, lääkejätteiden vastaanotto, lääkkeiden oikea käyttö, lääkeneuvonta, lääkeopastus, lääkeiden, annostelu, tabletit, hintaneuvonta.