Lokakuun tarjoukset Apteekissa

Lokakuussa illat hämärtyvät jo aikaisin. On aika kaivaa villasukat esille ja käpertyä vilttiin takkatulen läheisyyteen.

Orionin keräilykampanja alkoi taas ja jatkuu aina vuoden loppuun asti. Kerättyäsi kuusi leimaa keräilykorttiin, saat valita haluamasi tuotelahjan. Lokakuussa mainioita tarjouksia, joista saat leiman ovat:

  • Devisol 20mikrog. 200tabl. ja Devisol Strong 50mikrog. 200tabl. -15%
  • BekoStrong B12 + foolihappo+ B6 -kampanjapakkaukset, joissa 20 tablettia kaupan päälle.
  • Melatoniini Orion 1,9mg 100tabl. ja Melatoniini Orion 1,9mg pitkävaikutteinen 90tabl. -15%

Thealoz Duo silmätipat ja -geeli tuovat avun kuiville silmille. Oletko kenties jo kokeillut nestemäisiä tippoja aikaisemmin? Kerta-annospipeteissä oleva geeli on myös miellyttävä käyttää, se antaa pitkäkestoisen kosteutuksen ilman että sumentaa näköä pitkäksi aikaa. Tarjouhintaan tipat 15,90€ ja geelipipetit 14,90€.

Nenän kuivia limakalvoja kostuttamaan Apteekki tuotesarjan öljypohjaiset nenäsuihkeet sekä hoitava dekspantenoli suihke. 7,90€ Tuotteet mukana Nenä Päivä -kampanjassa.

Tuntuuko, että flunssa on tulossa? Fluacute Zinc+ -sinkkisuusuihkeet auttavat flunssan ensioireisiin. Sinkki lyhentää flunssan kestoa ja lievittää oireita. Tarjoushintaan 16,90€ (norm. 19,87€)

Minisunin uudet herkullisen makuiset D-vitamiinit. Makuna marjaisa Kuningatar. Tuotteet mukana Nenä Päivä -kampanjassa.

Vatsan hyvinvoinnin tueksi Alflorex. Jos vatsasi ärhentelee ja kupruilee, ilmaa kertyy, ehkä on jopa ripulia. Moni on löytänyt avun Alflorexista. Se sopii päivittäiseen ja pitkäaikaiseenkin käyttöön. Se lisää suolistolle luontaisten bifidobakteerien määrää. Tarjous 26,90€ (norm. 29,60€)

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kivijärven apteekki / Kyyjärvi

Keskustie 22
43800
Kivijärvi
014 471 194
kyyjarven.apteekki@apteekit.net

Lääkkeet, reseptit, reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeet, lääkejätteiden vastaanotto, lääkkeiden oikea käyttö, lääkeneuvonta, lääkeopastus, lääkeiden, annostelu, tabletit, hintaneuvonta.