Maaliskuun tarjoukset Apteekissa

Tarjous voimassa
-

Uuden uutukainen hyvänmakuinen Rela Tabs Salmiakki-Lakritsi rantautui apteekkiin. Monipuolinen ja vahva maitohappobakteeri, joka sopii päivittäiseen käyttöön.

Paljon puuhaa aikuisille ja lapsille. Kahden Minisun -tuotesarjaan kuuluvan tuotteen ostajalle ristikkolehti ja puuhakirja kaupan päälle. Minisunilta D-vitamiini- ja monivitamiini-valmisteet koko perheelle.

 

Isot Sebamed pesuneste pumppupullot -15%. Normaalin ihon lisäksi pesunesteet sopivat herkälle, kuivalle ja ongelmaiholle, tuomaan lisäkosteutusta.

 

Orionin kamppanjapakkaukset Calsorin ja Puru-Calsorin kalkki-D-vitamiineista. 100 tabletin purkissa 30 tablettia kaupan päälle.

Orionin hoitavat ja kosteuttavat perusvoiteet Aqualan L, Duo ja Plus 200g tuubit -15%

 

Thealoz Duo silmätipat ja -geeli tarjoushinnoin. Sarjasta löytyy myös Blephaclean silmäluomien ja silmänympärysihon puhdistuspyyhkeet. Pyyhkeet sopivat silmäleikkauksen jälkeiseen puhdistukseen, silmätulehdusten aikaan, allergiakautena, yli 3kk ikäisille vauvoille karstan poistoon. Myös ihan päivittäiseen käyttöön, varsinkin jos silmät on kuivat ja herkät.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kivijärven apteekki / Kyyjärvi

Keskustie 22
43800
Kivijärvi
014 471 194
kyyjarven.apteekki@apteekit.net

Lääkkeet, reseptit, reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeet, lääkejätteiden vastaanotto, lääkkeiden oikea käyttö, lääkeneuvonta, lääkeopastus, lääkeiden, annostelu, tabletit, hintaneuvonta.