NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Juhannuksena RiihikirkossaJuhannuksena Riihikirkossa

Juhannuksena Riihikirkossa

1.7.2013 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Honkalehdon kievarin riihikirkko oli täynnä Juhannuksen jumalanpalveluksessa 22.6.2013.

Kesäsade ropisi ja antoi mukavan taustamusiikin juhannuskirkkoon. Luojan työt ja kädenjälki näyttäytyy luonnossa juhannuksen aikana voimakkaana. Se tuo kiitollisen mielen. Sateesta huolimatta juhannuskirkkoon tuli väkeä kirkon täydeltä ja kuistillakin oli kaikki paikat varattu. Juhannuskirkon toimittivat tutut seurakunnan työntekijät ja heidän lisäkseen juhlan tuntoa lisäsivät Juhani Paananen laulullaan, Kirkkokuoron miehet ja tekstinlukijana toiminut Aila Ahtila.

Jumalanpalveliksen jälkeen nautittiin juhannuskahvit Kievarin navetassa, joka on upea tila. Eipä taida muualla saada navetassa kahvia kuin täällä? Kievarin upea ympäristö kertoo rakennuksineen ja esineineen menneitten sukupolvien työstä ja historiasta. Kaunista ja hyvin hoidettua pihapiiriä katsellessa huomaa myös Ailan ja Veikon ahkeruuden ylläpitää ympäristö kauniina ja rakennukset kunnossa.

Kiitokset Ailalle ja Veikolle juhannuskirkon järjestelyistä ja mukava, kun monet saapuivat juhlaan sateesta huolimatta. Hyvää juhannuksenaikaa kaikille!

Huomenna sunnuntaina keskikesän messu kirkossa klo 18, toimittavat oman seurakunnan työntekijät. Salme Tanskanen laulaa. Lähetys näkyy netti-tv:ssä!