NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Frisbeegolf viikkokilpailut Kyyjärvellä 1.7 klo 1800!Frisbeegolf viikkokilpailut Kyyjärvellä 1.7 klo 1800!

Frisbeegolf viikkokilpailut Kyyjärvellä 1.7 klo 1800!

1.7.2014 Kyyjärven kunta/Liikuntatoimi/Niklas Vuorenmäki

Kyyjärvi DiscGolfPark, Harsunkankaan frisbeegolf rata on saanut väyläopasteet paikalleen ja rata huutaa kilpailutoimintaa! Tuumasta toimeen ja ensimmäiset kilpailut pidetään huomenna. Ensimmäiselle kerralle voi hyvin tulla mukaan vasta lajin aloittanut heittäjä. Paikalla on paljon kokeneita heittäjiä, joilta saadaan hyvää neuvoa heiton parantamiseen. Nyt kannattaa osallistua, sillä kun saat nyt itsellesi tasoituksen, on sinulla mahdollisuus pärjätä tasoituksellisissa kisoissa sitten radan varsinaisena avajaispäivänä Kyyjärvi päivien yhteydessä 19.7!

Kilpailussa pelataan yksi kierros Kyyjärven Harsunkankaan 18 väyläistä rataa ja palkitaan paras raakatulos ja tasoituksellinen tulos. Holaripotista jaetaan 100% holarin tullessa pitemmältä matkalta heittänyt vie potin jos useampia samassa kisassa. Jos tasatulos potti jaetaan.

Ilmoittautuminen hiihtomajalla klo 17:30. Kilpailut alkavat klo 18:00. Jos sinulla on käyttäjätunnukset Puska Puttaajien Revolution kisakoneeseen, niin sitä kautta voi ilmoittautua ennakkoon, mistä myös näkee tulevat kilpailut.

Osallistumismaksu 3€ (2€ osallistumismaksu + 1€ holaripotti) Maksetaan paikanpäällä käteisellä tasarahalla.

Osoite Harsunkankaantie 83 43700 KYYJÄRVI

Kysymyksiä voi esittää: Kyyjärvi DiscGolfPark Facebook

Linkki kilpailun sivuille: Puska Puttaajat

 

Suomi - Frisbeegolf - Suomi sanasto:

Raakatulos = Yhden pelatun kierroksen yhteelaskettu heittomäärä.

Tasoituksellinen tulos = Aiemmin pelattujen kierrosten tulosten perusteella tulee henkilökohtainen tasoitus.

(Esim. Radan ihannetulos on 59. Einari heittää viikkokisoissa 70 eli hänen tasoituksensa on +11. Toisella kerralla hän heittää 71 eli 1 heiton enemmän kuin viimeksi. Aiempi tasoitus huomioiden Einarin TASOITUKSELLINEN TULOS on toisessa kilpailussa +1.)