NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kyyjärvi DiscGolfPark avajaistapahtuma 20.7Kyyjärvi DiscGolfPark avajaistapahtuma 20.7

Kyyjärvi DiscGolfPark avajaistapahtuma 20.7

3.7.2014 Kyyjärven kunta/Liikuntatoimi/Niklas Vuorenmäki

Viralliset Kyyjärvi DGP:n avajaiset pidetään sunnuntaina 20.7! Tapahtuma alkaa avajaispuheella klo 14 Harsunkankaan selostuskopin vierestä. Tapahtumassa on paljon monipuolista sisältöä lajin parissa. Nyt kaikki lajista kiinnostuneet kisaamaan, kastomaan tai oppimaan lajia alkeisopastuksen kautta.

Avajaiskilpailu

Kyyjärvi DGB - Harsunkangas

20.7 klo 14 alkaen

Kiekkomyyntiä!

Nopeustutkassa voi jokainen koittaa omaa kiekon lähtönopeuttaan!

Perheen pienimmille tarjolla putti kilpailu!

Frisbeegolf lajin alkeiskurssi. Kurssi tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille! (Tiedotetaan vielä tarkemmin yksityiskohdista)

Sekaparikilpailu alkaen klo 15:00 ilmoittautumiset klo 14:30 Hiihtomajalla. Parigolf on frisbeegolfin pelimuoto kahden pelaajan joukkueille. Seka tarkoittaa sitä, että joukkueessa on oltava molempien sukupuolien edustajat. Sarja pelataan ns. Best Shot -periaatteella. Best Shot = Molemmat pelaajat heittävät aloitusheiton. Pari saa itse valita kummasta heittopaikasta jatkavat ja tämä päätös on ilmoitettava selvästi toiselle parille ennen seuraavaa heittoa. Näin jatketaan kunnes jompikumpi pelaajista saa kiekon koriin.

Osallistumismaksu 8€/Joukkue. Maksetaan paikanpäällä käteisellä tasarahalla.

Yksilökilpailu alkaen klo 18:00 ilmoittautumiset klo 17:30 Hiihtomajalla. Kilpailussa pelataan yksi kierros Kyyjärven Harsunkankaan 18 väyläistä rataa ja palkitaan paras raakatulos ja tasoituksellinen tulos. Holaripotista jaetaan 100% holarin tullessa pitemmältä matkalta heittänyt vie potin jos useampia samassa kisassa. Jos tasatulos potti jaetaan.

Osallistumismaksu 3€ (2€ osallistumismaksu + 1€ holaripotti) Maksetaan paikanpäällä käteisellä tasarahalla.

Molempien sarjojen kolmelle parhaalle luvassa palkinnot!

Osoite Harsunkankaantie 83 43700 KYYJÄRVI

Kysymyksiä voi esittää: Kyyjärvi DiscGolfPark Facebook

 

Kyyjärven kunta

Liikuntatoimi