NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Ensimmäiset frisbeegolf viikkokilpailut kisattiin rennossa ilmapiirissä Harsunkankaalla!Ensimmäiset frisbeegolf viikkokilpailut kisattiin rennossa ilmapiirissä Harsunkankaalla!

Ensimmäiset frisbeegolf viikkokilpailut kisattiin rennossa ilmapiirissä Harsunkankaalla!

1.7.2014 Kyyjärven kunta/Liikuntatoimi/Niklas Vuorenmäki

Lyhyestä varoitusajasta huolimatta ensimmäiset viikkokilpailut Kyyjärven vasta valmistuneella frisbeegolf radalla vetivät runsaasti niin aloittelevia kuin kokeneitakin kiekon liidättäjiä paikalle! Tapahtuma oli rento ja moni sivusta seurannutkin toivottavasti sai kipinän lähteä mukaan ensikerralla.

Parasta tapahtumassa oli huomata jälleen kuinka laji on soveltuva jokaiselle, ikään, sukupuoleen tai kuntotasoon katsomatta. Väkeä oli tullut paikalle myös naapurikunnista, mikä on aina tervetullutta! Toivottavasti suosio pysyy nousujohteisena myös tulevaisuudessa. Viikkokilpailut ovat oiva paikka oppia lajin perustaitoja, oikeita sääntöjä, termistöä, etikettejä, tehdä vaikka uusia tuttavuuksia tai herätellä sisäistä kilpailuviettiä. Ajatuksena on viikkokilpailuissa se, että ryhmät jaetaan niin, että jokaisessa ryhmässä on aina vähintään yksi enemmän lajia harrastanut pelaaja, joka pystyy opastamaan halukkaita lajin pariin.

Kilpailijoita oli paikalle saapunut huimat 20 ja katsojia oli varmasti lähemmäksi saman verran.

Kilpailun raakatuloksen voitti Joel Mäki Perhosta HURJALLA tuloksella -8!

Kilpailun tasoituksellisesta tuloksesta kamppailu käytiin Kivijärveläisen Petri Kotilaisen sekä Kyyjärven oman pojan Jarkko Parkkosen välillä. Tulos oli molemmilla sama -10, mutta voiton vie tasapelin tullessa se, kumman tasoitus on huonompi, tässä tapauksessa siis Petri!

Onnea voittajille! Pojat saivat kotiin vietäväksi Paletti Sportista hankitut laadukkaat Innovan kiekot!

Kiitoksia kaikille paikallaolleille, sekä kilpailuun osallistuneille. Paras tapa osoittaa kiitos ja kannustaa toimintaa on olla mukana ja olla itse esimerkkinä, äänestäen siis JALOILLA! ;)

Suuresta suosiosta johtuen päätimme järjestämme kisat myös ensiviikon tiistaina 8.7 klo 18:00!

Muistakaahan myös Kyyjärvi päivien yhteydessä 19.7 varsinainen avajaiskilpailu, jossa on luvassa monipuolista toimintaa kaiken ikäisille sekä tasoisille heittäjille.

Kilpailun tulokset on luettavissa TÄSTÄ!

Kilpailun kuvia on katsottavissa TÄSTÄ! (Lupaan parantaa tässä! ;)

Kyyjärvi DGP Facebookissa!

Pysykää linjoilla! ;)

 

Tapahtuman järjestäjänä

Kyyjärven kunta

Liikuntatoimi

Sekä muutama hyväntekijä, joiden vankkumattomana tavoitteena on tarjota monipuolisia, elämyksellisiä ja laadukkaita liikuntapalveluita meille kyyjärveläisille! ;)