NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Koulurauhan julistus to 21.8.Koulurauhan julistus to 21.8.

Koulurauhan julistus to 21.8.

23.8.2014 Nopolan koulun oppilaskunta / Milla, Emmi ja Tuula

Julistus kuunneltiin pihassa käsi kädessä, ja sen jälkeen leikittiin piirileikkiä musiikin tahdissa. Lopuksi käytiin leikkimielinen tuhatjalkais-kisa sekajoukkueilla.

Yläkoulun hallituksen jäsenet lukivat koko kouluväelle valtakunnallisen koulurauhan julistuksen.

Hyvät koululaiset ja arvoisat kuulijat! Tervetuloa seuraamaan lukuvuoden 2014-2015 koulurauhan julistusta tänne Nopolan koululle. Koulurauha julistetaan Suomessa jo 24.kerran. Eikö olekin hienoa, että saamme kokoontua tänne hyvän asian puolesta? Meidän on syytä olla ylpeitä siitä, mitä olemme jo toiminnallamme saavuttaneet

Tiedätkö, mitä on koulurauha? Koulurauha on, että ketään ei kiusata, on hyvä yhteishenki, ketään ei jätetä porukasta ja kouluun on mukava mennä. Me yritämme tässä kertoa teille, että pitää tulla kaikkien kanssa toimeen ja ketään ei jätetä pois porukasta.

Tämäv vuoden teemana on ystävyys ja sen vaaliminen. Ystävyys on kaikille tärkeä asia. Muistathan arvostaa jokaista juuri sellaisena kuin hän on. Osaatko olla kaikkien kaveri? Mitä ero on kaverilla ja ystävällä? Oletko sinä se, joka auttaa, kun kaverisi sitä tarvitsee. Olethan sinä se, joka uskaltaa ottaa kaikki mukaan porukkaan.

Herättikö tämä sinussa jotain ajatuksia? Olisitko itse valmis muuttamaan käytöstäsi, jotta oltaisiin lähempänä koulurauhaa?