NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Ohjelmalliset iltamat Eräkartanolla NurmijoellaOhjelmalliset iltamat Eräkartanolla Nurmijoella

Ohjelmalliset iltamat Eräkartanolla Nurmijoella

25.8.2014 Kulttuuritoimi Suvi Kantonen

Tulevana lauantaina on luvassa hulvatonta irroittelua Nurmijoen Eräkartanolla. Ohjelmallisten iltamien lisäksi luvassa on kunnon tanssit Mirjaliisan ja tanssiorkesteri Diamenten, sekä Jukka Paanasen laulun tahdeissa.

Harrastajanäyttelijät esittävät illan aluksi erilaisia sketsejä. Luvassa on myös Reino Armas Loposen, eli Jukka Paanasen laulua, yleisökilpailuja ja arvontaa. Tanssit alkavat klo 22.00. Perinteistä hyvää tanssimusiikkia tarjoilevat Mirjaliisa, sekä tanssiorkesteri Diamante Vaasasta, sekä Jukka Paananen Karstulasta. Eli valssia, tangoa , humpaa ja foxia, jokaiselle jotakin.

Mirjaliisan keikkamanagerina toimii Kaija Peräsalo, ystävykset ovat tunteneet toisensa jo kaksikymmentä vuotta, yhteistyö alkoi heidän tavatessa toisensa pitkästä aikaa keväällä. Ohjelmisto on koottu yhdessä, ja laulamiseen panostetaan täysillä yhdessä orkesterin kanssa. Mirjaliisa on julkaissut aikaisemmin omakustanneisia levyjä, mutta myös virallinen levytys toteutui . 

Jukka Paanasen monet tuntevat Loposen roolista, mies kun esiintyi Heikki Luoman kirjoittamissa näytelmissä  Wanhat Wehkeet areenalla kolmena kesänä. Näytelmät Pienet kukkivat kummut, Rakas Karjala ja Maa kallis isien puhuttivat yleisöä paitsi hyvällä kirjailijan tekstillä, myös Jukan hienoilla laulutulkinnoilla. Lauantaina on mahdollisuus kuulla siis lisää Jukan laulantaa, kerrottakoon, että on mies lujilla lisäksi ainakin tullisketsissä.....

Tervetuloa siis mukaan, nyt kun taas pitkästä aikaa on mahdollisuus kokoontua yhteiseen tapahtumaan. Puffetin puolelta löytyy pikkurahalla kahvia, pullaa ja makkaraa.