NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Hyvää Yrittäjän päivääHyvää Yrittäjän päivää

Hyvää Yrittäjän päivää

4.9.2014 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Tänään perjantaina 5.9 liehuvat siniristiliput lipputangoissa koko valtakunnassa. Ne eivät ole unohtuneet salkoihin eilisen, jatkosodan jälkeisen 70- vuotisen rauhan päivän liputuspäivän jäljiltä, vaan nyt ne tekevät kunniaa kaikille maamme yrittäjille.

Valtakunnallista Yrittäjän päivää vietetään nyt 17. kertaa. Ensimmäistä Yrittäjän päivää vietettiin maassamme 5.9.1997. Päivä sai alkunsa heti -90 luvun laman jälkeisissä tunnelmissa. Sen avulla haluttiin edes yhtenä päivänä nostaa valtakunnallisesti esiin se tosiasia, että yritykset ovat tärkeä yhteiskunnan perusta. Ne luovat uutta toimintaa, uutta työtä ja takaavat siten yhteiskuntamme hyvinvoinnin. Tämä on hyvä pitää mielessä ja tiedostaa myös täällä Kyyjärvellä.

Kyyjärven kunnan kotisivuilla on Yrittäjän päivän kunniaksi avattu tänään uudistettu yrittäjärekisteri, jonka toivomme käyttäjäystävällisesti palvelevan sekä itse yrittäjiä että asiakaskuntaa ja sidosryhmiä. Otamme mielellämme palautetta ja kehittämisehdotuksia rekisterin kehittämisessä. Mediamylläreillä on valmiudet kohottaa rekisterin avulla tapahtuvaa palvelutasoa yritysten suuntaan esim. sähköpostivastaajalla tai kuva/videolinkityksillä. Asiasta kannattaa olla yhteydessä Veikko Huumarkankaaseen.

Uuteen yritysrekisteriin pääsee kunnan kotisivujen etusivulta valikosta "Yritykset"

Kyyjärven kunta toivottaa oikein hyvää yrittäjänpäivää kaikille teille yrittäjille ja kiitoksia arvokkaasta työstänne kotikuntamme hyvinvoinnin turvaamiseksi.

PS: Kyyjärven kunta, Kyyjärven seurakunta ja Kyyjärven Yrittäjät ry. järjestävät kaikille kyyjärvisille yrittäjille Yrittäjien puurojuhlan Kivirannassa 12.12.2014. Tavataan siellä.