NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Jukka Tuohimaa aloitti rakennustarkastajanaJukka Tuohimaa aloitti rakennustarkastajana

Jukka Tuohimaa aloitti rakennustarkastajana

1.9.2014 Kyyjärven kunta / Aaro Toppinen

Viitasaaren kaupungin rakennustarkastaja Jukka Tuohimaa aloitti työt Kyyjärvellä 21.8.2014.
Kyyjärven pitkäaikainen rakennustarkastaja Erkki Sorsamäki jää lomien jälkeen eläkkeelle 26.2.2015.

Kyyjärven lupalautakunnan puheenjohtaja Lasse Sauramäki toivotti uuden viranhaltijan tervetulleeksi Kyyjärvelle yhdessä myös suhteellisen uuden viranhaltijan - kunnanrakennusmestari Hannu Aution kanssa.

Jukka toimii rakennustarkastajana Kyyjärven lisäksi myös Kivijärvellä ja Kannonkoskella. Jukan Kyyjärvi-päivä on joka torstai sekä parittomien viikkojen perjantai. Tämän lisäksi rakennustarkastaja on tavoitettavissa puhelimitse maanantaista perjantaihin normaaliin virka-aikaan.

Viitasaarelle paluumuuton perheensä kanssa tehnyt Jukka Tuohimaa on valmistunut rakennusinsinööriksi Oulusta, josta töiden perässä on tie vienyt pääkaupunkiseudulle. Pääkaupunkiseudulla työt ovat olleet yksityisen puolen suunnittelu- ja työnjohtotehtäviä, ja vuoden 2013 alusta lähtien Viitasaaren kaupungin rakennustarkastajana.  

1.1.2013 perustetun Pohjoisen Keski-Suomen Ympäristötoimen rakennusvalvonnan yhteistoiminta alueeseen kuuluu tähän mennessä 4 kuntaa: Viitasaari, Pihtipudas, Kivijärvi sekä Kannonkoski. Rakennustarkastajia yhteistyöalueella on 3, tämä on mahdollistanut loma-ajan sijaistukset, jolloin rakennustarkastaja on myös loma-aikaan tavoitettavissa.

Työt ovat alkaneet rytinällä heti ensinmäisestä päivästä. Kunnassa on meneillään paljon rakennusvalvontaa työllistäviä hankkeita: tuulipuistot, Paletin alueen kehittäminen sekä kunnan omat rakennus- ja korjaushankkeet.  Työmäärästä huolimatta Kyyjärven entinen pitkäaikainen rakennustarkastaja Erkki Sorsamäki on Tuohimaan mielestä hoitanut tehtävänsä kunnassa hyvin, joten tästä on hyvä jatkaa.