NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
MLL:N KuulumisiaMLL:N Kuulumisia

MLL:N Kuulumisia

12.9.2014 Kyyjärven MLL/Viivi Humalajoki

Syys tervehdys kaikille!

Mll.n toiminta on jälleen pyörähtänyt käyntiin kesätauolta. Uusin voimin ja ajatuksin lähdetään tätä syksyä viemään eteenpäin.

Pidimme jokuaika sitten syksyn ensimmäisen kokouksen, jossa päätimme, että perhekahvila toiminta jatkuu ainakin tämän syksyn. Ensimmäinen tapaaminen olikin jo harsunkankaalla 3.9. Nautimme siellä kauniista ilmasta ja kylätuvan naisten järjestämästä kahvihetkestä. Jatkossa perhekahvila kokoontuu joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko. Lähempänä aina ilmoitamme mitä ja missä perhekahvilatoiminta tapahtuu. Olkaa sis kuulolla.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 25 vuotta lapsen oikeuksien julistuksesta. Senpä vuoksi on järjestetty valtakaunnallinen piirustuskilpailu, jossa haluamme haastaa kaikki lapset ja nuoret tekemään kirjallisen tuotoksen lapsen oikeuksista.

  Lapsen oikeuksiin kuuluu mm.

  • Oikeus huolenpitoon
  • Oikeus leikkiin
  • Oikeus hyvään elämään
  • Oikeus käydä koulua
  • Oikeus yksityisyyteen
  • Oikeus ilmaista mielipiteensä
  • Oikeus olla oma itsensä.

Voit tehdä oman taideteoksen mm. piirtäen, maalaten myös on mahdollista lähettää 1-2 valokuvaa aiheeseen liittyen. (Muistaa vain pytää lupaa kuvien käyttöön.)

Tuotoksen pitää toimittaa 31.10 mennessä Mll.n Järvi- Suomen piiriin.Lisää ohjeita löytyy MLL:N netti sivuilta. www.mll.fi sitten piirit/järvi suomenpiiri/yhdistyksille. 

Myös kuvia voi antaa tekstin kirjoittalle ja minä huolehdin postin kautta oikealle ihmiselle.(Minulle tuotokset viimeistään 15.10.2014)

 

Perhe viikkoa vietämme 29.9.- 5.10 2014!

Haastan jokaisen perheen viettämään omalla perhellä tai vaikkappa ystäväperheen kanssa yhteisen tempauksen.

esim. ulkoillen, retkeillen, hyvän lautapelin seurassa. Rentouttavaa yhteistä perhehetkeä kaikille sille viikolle!

 

Lasten oikeuksien päivä on 20.11 ja haluamme tänävuonna MLL. kautta muistaa tätäpäivää  perhekirkon merkeissä 23.11.2014 kello 11.00 alkaen.

Silloin järjestämme enkelikulkueen johon on tervetullut mukaan jokainen lapsi, lapsenmielinen ihminen. MLL tarjoaa kirkko kahvit ja kustantaa lähetyksen nopolanewsiin.

Tervetula mukaan MLL.N toimintaan!

 

Syysterveisin Viivi Humalajoki