NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
HEVI-etsivät vauhdissaHEVI-etsivät vauhdissa

HEVI-etsivät vauhdissa

18.9.2014 Perusopetus/Riitta Raivio

Maa- ja kotitalousnaiset järjestivät alakoulun väelle iloisen ja opettavaisen tuokion terveellisen, eikä ollenkaan "hevin" purtavan parissa.

Tiistaina alakoulun väki sai nauttia kaikilla aisteilla tutustuessaan kauniin värikkäisiin, tuoksuviin ja hyvältä maistuviin kotimaisiin vihanneksiin ja juureksiin. Oppiminen oli hauskaa ja toiminnallista. Saimme tunnistaa näitä makoisia maan antimia tuoksupurkeista nuuhkimalla. Tuntoaistimmekin joutui koetukselle, sillä pusseihin oli piilotettu hyvää syötävää, jota tunnusteltiin käsin. Matkan varrella keksimme adjektiiveja, jotka kuvasivat parhaiten herkkupaloja, jotka mukavasti rouskuivat hampaissamme.

Samalla oppilaat saivat olla hetken maan parhaita etsiviä, nimittäin HEVI-etsiviä. He ratkaisivat onnistuneesti kirjainarvoituksen ja löysivät tavuihin kätketyn kasvisaarteen.    

Lämmin kiitos tästä herkullisen ihanasta hetkestä kuuluu Kyyjärven Maa- ja kotitalousnaisille. On hieno juttu, että jaksatte ilahduttaa ja opettaa koululaisia ja meitä aikuisiakin syömään terveellisemmin kasviksia! Opettajana meillä oli Mirja Pummila ja apuna mukana hyörivät Virpi Kainu, Mari Pölkki ja Tarja Seppänen.

KIITOS TEILLE JA HYVÄÄ SYKSYÄ!

Toivottaa Nopolan koulun väki