NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Iltojen pimetessäIltojen pimetessä

Iltojen pimetessä

1.9.2014 Kyyj.Kameraseura /Erik Holmberg

Mitä tehdä iltojen pimetessä? Olisikos ehkä aikaa laittaa kesäkuvat ojennukseen?

Koulujen alkaminen ja lomien loppuminen ovat ilmeiset kesän päättymisen merkit. Kesän kuvasato pitäisi saada jonkinlaiseen kuosiin eli järjestykseen.Iltojen pimetessä  aikaa  alkaa löytyä tälle projektille. Ei todellakaan kannata venyttää liian pitkään kuvasadon setvimistä sillä unohtaminen on inhimillistä ja sekös "jurppii", jos tilanteet häipyvät unohdukseen. 

 Syksyn tuloa ennakoi myös Kyyjärven Kameraseuran toiminnan jatkuminen kuuman kesän jälkeen. Syyskauden ensimmäinen kokoontuminen on  tiistaina 26.8. kello 19.00 Paikka sama tuttu entinen eli yläkoulun kuvistila(ilmeisesti). Aloitusiltana ruoditaan kulunutta kesää ja pohditaan mitä syksyn aikana ehkä voisimme tehdä ja puuhailla. Olisiko syysretki  hyvä ajatus tai jokin erityinen kuvausprojekti. No, miksikäs ei kumpikin, sitä sietää pohtia.

Onko kuvauskärpänen iskenyt kesän aikana tai oletko kokenut jotain erikoista? Tule mukaan jakamaan kuvakokemuksiasi. Vaatimuksena on vain ja ainoastaan kiinnostus  kuvaamiseen.  Tavataan kerhoillassa

KyyEki