NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Ainutlaatuinen palkintonäyttely avataan tänäänAinutlaatuinen palkintonäyttely avataan tänään

Ainutlaatuinen palkintonäyttely avataan tänään

5.12.2014 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Itsenäisyyspäivän aattona, perjantaina 5.12 klo 13.00 virittäydytään Kyyjärvellä sinivalkoisiin tunnelmiin ja muistellaan kaikkien aikojen mestarihiihtäjä Eero Mäntyrannan mainetekoja vuosien takaa.

Kyyjärvi on ainoa kunta maassamme, jossa kyseinen näyttely tullaan tällä konseptilla järjestämään. Näyttelyn järjestävät yhteistyössä Kyyjärven kunta ja Kyyjärven Kyky. Kyky yhdessä Kylätuvan naisten kanssa tarjoaa näyttelyvieraille pullakahvit, ja siinä sivussa myy Harsunkankaan hiihtojen kannatusarpoja. Muistahan ottaa käteistä mukaan.

Näyttelyn pystyttämien ja ylipäätään järjestäminen on vaatinut lukemattoman määrän työtunteja ja talkoohenkeä. Touhulan idenikkari Erkki Koiviston panos on ollut aivan olennainen samoinkuin kunnan laitosmiesten Jukka Mäkelän ja Janne Paanasen. Myös Mediamylläreiden osaaminen on ollut tarpeen valmisteluissa ja varsinkin itse avajaisten toteutuksessa Huumarkankaan Veikon ja Toppisen Aaron osaamiselle tulee käyttöä.

Mäntyrannan Eeron lähiomaiset eivät valitettavasti pääse paikalle, ja heille on lähetetty Nopola Newsin linkki, jonka kautta heille on luvattu mahdollisuus seurata tätä arvokasta tilaisuutta kotilieden äärellä. Veikon ja Aaron vastuulla on nyt, että kuva, ääni ja tunnelma välittyvät sinne kaukaisille Lankojärven rannoille, joista Eero Mäntyranta aikoinaan mäystinsuksilla lähti maailmaa valloittamaan.

Tervetuloa kaikki kynnelle kykenevät Palettiin klo 13.00. Luvassa on historian lehtien havinaa.