NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Terveiset Jeesuksen syntymäpaikaltaTerveiset Jeesuksen syntymäpaikalta

Terveiset Jeesuksen syntymäpaikalta

22.12.2014 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Betlehemin rauhan tuli tuotiin Kyyjärven kirkkoon 4.adventtisunnuntaina ja vuoden 2015 rippikoulu aloitettiin.

Betlehemin rauhan tulen toivat partiolaiset Kyyjärven kirkkoon sunnuntaina 21.12.jumalanpalveluksen alussa. Tuleen liittyvän viestin luki Erik Holmberg, joka on noutanut tulen Kyyjärvelle. Betlehemin rauhan tuli on noudettu Jeesuksen syntymänkirkosta Betlehemistä. Tuli muistuttaa meitä rauhattoman ajan keskellä Joulun riemullisesta sanomasta: "Jumalan on kunnia korkeuksissa, maan päällä rauha ihmisillä, joita hän rakastaa." Jumala tahtoo vaikuttaa rauhan meidän sisimmässämme Jeesuksen Kristuksen kautta ja kutsuu meidät rauhantekiöiksi ihmisten ja ihmiskunnan keskellä.

Tekstinlukijoina olivat Oskari Pylkkönen ja Ulriika Vallivaara. Naisten lauluryhmä A'kanat lauloi. Torttukahvien jälkeen jatkettiin rippikoulua. Rippikoululaisia tulevana vuonna on 17. Yhteinen alkujakso on keväällä omassa seurakunnassa. Osa käy leirijakson muualla. Oman seurakunnan rippileiri on kesäkuun alussa Pallastunturilla ja konfirmaatiopäivä on sunnuntaina 7.6.2015 klo 10 Kyyjärven kirkossa.

Betlehemin rauhan tuli palaa Holmbergin pihamaalla, josta voi noutaa myös tulen kotiinsa. Jouluaamuna se palaa Kyyjärven sankarihautausmaalla, jossa palaa myös Leijonien sytyttämät tulet jokaisella haudalla. Jouluaamun messu on kirkossa torstaina 25.12.klo 8.

Kuvat: Juha Humalajoki