NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Joulurauhaa!Joulurauhaa!

Joulurauhaa!

24.12.2014 Johanna Humalajoki/valtuusto

Joulurauhan julistuksen aika lähenee!

 

Nyt on tullut aika hiljentyä joulun viettoon. Vuoden työt on tehty ja voimme luottavaisina jäädä odottamaan ensi vuotta ja uusia haasteita.

Haluan sydämestäni kiittää teitä kaikkia valtuutettuja ja muitakin luottamushenkilöitä kuluneesta vuodesta.

Olemme tänä vuonna tehneet merkittäviä ja jopa rohkeita päätöksiä Kyyjärven tulevaisuuden eteen.

Olemme päättäneet laajentaa liikuntahallia.

Tämä päätös on valinta siitä, että haluamme panostaa asukkaittemme liikkumiseen, harrastusmahdollisuuteen ja viihtyvyyteen kunnassamme. Toiveenamme on että tämä vaikuttaa ennaltaehkäisevästi myös sote-kuluissa. Toivomme, että kuntalaisemme olisivat tulevaisuudessa terveempiä ja liikkuvia sekä itsestään huolta pitäviä.

Päätös oli myös vahva kunnianosoitus lentopallojoukkuettamme Kyky-Betsettiä kohtaan. Toivomme että joukkueella on nyt paremmat edellytykset menestyä korkeammalla tasolla omassa kotihallissakin. Joukkueen menestymisen kautta saamme myös kuntaamme maailman kartalle.

Olemme myös päättäneet käynnistä uuden koulun suunnitteluhankkeen. Olemme halunneet että jatkossakin meidän lapsilla ja lapsenlapsilla on turvallinen ja terve ympäristä koulunkäynnille. Meillä on vahva luottamus siihen että tulevaisuudessakin Kyyjärvellä on lapsia koulua käymässä.

Ensi vuoden aikana konkretisoituu myös monen kuntalaisemme haave esimerkiksi nopeasta valokuidun kautta tulevasta internet yhteydestä, paletin remontoiduista tiloista,

Omasta kesäteatterista, tai

omasta mökkipaikasta pienvesistöjemme alueella.

Nämä ja monet muut päätökset olemme valtuustosalissa ja kunnanhallituksessa päättäneet hyvässä yhteistyössä.

Nämä päätökset ovat vaatineet paljon etukäteisvalmistelua, joten ilman viranhaltioita emme tietenkään olisi mitään päättäneetkään.

Haluankin koko valtuuston puolesta kiittää teitä kunnanjohtaja Eero Ylitalo sekä osastopäälliköt, Maija-Liisa Immonen ja Hannu Autio.

Kiitos myös kakille viraston muille työntekijöille, te olette olleet kovaamattomana apuna näitä asioita eteenpän viemisessä.

Lämmin kiitos vielä kaikille kunnan muillekkin työntekijöille. Jokaisella teillä on tärkeä paikka tässä yhteisössä.

Vielä haluan kiittää teitä aktiiviset kuntalaiset. Otatte rohkeasti esille epäkohtia, jotka vaativat meidän päättäjien huomiota. Tehkää näin jatkossakin.

Meidän kunnassamme on todella aktiivista väkeä. Olipa tilaisuus mikä hyvänsä, kenenkä tahansa järjestämä, osallistuja määrä on aina runsas. Meillä on aktiiviset järjestöt tuottamassa näitä erilaisia ja eri-ikäisille tarkoitettuaja tapahtumia.

Tämä aktiivisuus kannustaa meitä päättäjiä luomaan puitteita ja mahdollisuuksia erilaisille toiminnoille. Kiitos teille kaikille siitä!

 

Toivotan kaikille oiken mukavaa ja rauhallista joulua.

 

Toivotaan että ensi vuosi olisi hyvä vuosi kaikille!

 

Johanna Humalajoki

Valtuuston puheenjohataja