NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Toimintaa on - talous yskiiToimintaa on - talous yskii

Toimintaa on - talous yskii

4.12.2014 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Kyyjärven seurakunnan kirkkoneuvosto pui viimeisessä kokouksessaan keskiviikko-iltana 4.12. seurakunnan ensi vuoden 2015 toiminta-ja talousarviota sekä suunnitelmaa vuosille 2016-17.

Kirkkoneuvosto esittää 16.12.kokoontuvalle kirkkovaltuustolle talousarviota, joka on niukasti vuosikatteeltaan positiivinen. Se edellyttää kuitenkin toteutuakseen myönteisiä asioita; vero-, metsä- ja avustustulojen toteutumista. Vuosikate ei riitä kuitenkaan poistoihin. Rahavarat ja maksuvalmius ovat tällä hetkellä kunnossa, mutta käyttötalous on mennyt huonoon suuntaan. Tulevaisuudessa on palveluja karsittava. Seurakunnalla on kolme vakituista työntekijää. Kirkkoneuvosto antoikin kiitosta vähäisillä voimilla tehdystä laajasta toiminnasta sekä monien vapaaehtoisten seurakuntalaisten mukanaolosta toiminnassa. Karstulan seurakunnalta ostetaan taloushallinnon ja viraston palvelut ja Kyyjärven Piha ja Kiinteistöltä hautaus-,kiinteistö-, siivous-ja suntiopalvelut sekä Kyyjärven kunnalta ostetaan kolmivuotiaiden päiväkerhonpito palvelu. Yhteistyö toimii hyvin kaikkien kanssa, mutta niistäkin on voitava tulevaisuudessa leikata.

Kirkkoneuvosto päätti jatkaa kiinteistö ja kirkkopalvelutöitä Kyyjärven Piha ja Kiinteistö Oy:n kanssa. Kevään jumalanpalvelus-ja kolehtisuunnitelma hyväksyttiin. Kirkkoneuvoston kokoontui viimeisen kerran tällä vaalikaudella. Siksi se antoi uudelle kirkkovaltuustolle tulevan vuoden tammikuussa tehtäväksi valita uudet kirkkoneuvoston ja johtokuntien jäsenet.