NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Oikarin pienviljelijät virittivät yhdistyksen toimintaa Oikarin pienviljelijät virittivät yhdistyksen toimintaa

Oikarin pienviljelijät virittivät yhdistyksen toimintaa

21.5.2015 Oikarin pienviljelijät/Katriina Oinonen 21.5.15

Kolmisenkymmentä vuotta hiljaiseloa viettänyttä Oikarin pienviljelijäyhdistystä viriteltiin viime helatorstaina käyntiin.

Oikarilla oli viime torstaina 16 henkeä koolla päättämässä, että 1980-luvulla viimeksi toiminutta Oikarin Pienviljelijäyhdistystä viritellään uudelleen toimintaan. 

Aiemmin yhdistyksen toiminta oli enemmän viljelyyn ja virkistykseen liittyyvää. Nykyisin viljely OIkarillankin on vähentynyt ja neuvot tulevat viranomaislta, joten yhdistyksen toiminnaksi jääkin kylän yhteinen toiminta ihmisten viihtyvyyden ja kylän ympäristön parantamiseksi. Koolla olleet olivat yksimieleisä siitä, että yhdistykselle olisi tarvetta ja päätettiin käynnistää sen toiminta.

Uudeksi johtokunnaksi valitiin 6 henkeä. Johtokuntaan valittiin Esa-Pekka Bergman ja hänet valitiin myös yhdistyksen puheenjohtajaksi ja muut jäsenet Merja Oikari, Reijo Aumanen, Pekka Kirvemäki, Jaana Alminoja-Niskala sekä Katriina Oinonen ja hänet valitiin yhdistyksen sihteeriksi.

Johtokunnan tehtäväksi annettiin suunnitella kesälle toimintaa ja yksi voisi olla Oikarin urheilukentän siivoaminen ja sinne jokin kesäkilpailun järjestäminen.

Jos kiinnostus yhdistyksen toimintaa heräsi, jäseneksi pääsee suorittamalla jäsenmaksun 20 €/talous. Lisätietoja siitä saa Katriina Oinoselta.