NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kirkkovaltuuston kesäkokousKirkkovaltuuston kesäkokous

Kirkkovaltuuston kesäkokous

9.7.2015 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Kyyjärven seurakunnan kirkkovaltuusto piti kokouksen keskiviikko-iltana 8.7.

Kokouksen pääasiana oli hyväksyä vuoden 2014 tilinpäätös, toimintakertomus ja tilit. Muutaman tappiollisen vuoden jälkeen tulos muodostui positiiviseksi. Vuosikate oli plussalla 27.046,39 euroa ja tilikauden jaksotettu tulos jäi voitolliseksi 8.752.09 euroa. Lyhyen keskustelun jälkeen kirkkovaltuusto oli tyytyväinen kuluneeseen vuoteen. Taloudenhoidon lisäksi kirkkovaltuutetut olivat tyytyväisiä pienen seurakunnan aktiiviseen toimintaan. Jumalanpalvelusten kävijämäärä oli hieman noussut ja seurakuntalaisille on ollut tarjolla monenlaisia tilaisuuksia. Päiväkerhotyötä on hoidettu yhteistyössä Kyyjärven kunnan kanssa. Yhteistyö Karstulan seurakunnan kanssa on talouden ja kirkkoherranviraston hoidon kanssa onnistunut hyvin samoin ostopalvelu Kyyjärven Piha ja Kiinteistö Oy:n kanssa.Talouden sopeutumistoiminta on aloitettu ja sitä seurataan.

Talouvastaava Kari Kemppainen kertoi talouden näkymistä yleensä ja Kyyjärven seurakunnassa. Seurakuntien rakenneuudistuskokouksista toivat terveisiä Raimo Tamminen ja Kari Kemppainen. Kevään kirkolliskokouksessa pitkään valmisteltu rakenneuudistus ns. "Seurakuntayhtymä malli" ei tullut hyväksytyksi.

Kirkkovaltuusto valitsi hallintokaudelle 2015-18 tilintarkistajiksi tilintarkastusyhteisön KPMG Julkishallinto Oy:n tarjouksen, jonka allekirjoittajana on Esko Säilä JHTT, HTM.  Kirkkovaltuusto myönsi eron kirkkovaltuuston jäsenelle Pauliina Humalajoelle ja hänen tilalleen varsinaiseksi jäseneksi tulee Jarkko Hänninen.