NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
"Kotakirkko" täyttyi"Kotakirkko" täyttyi

"Kotakirkko" täyttyi

26.7.2015 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Sateesta huolimatta Valkeislammen kodalle saapui sunnuntaina 26.7. jumalanpalvelukseen paljon ihmisiä jopa Saksasta ja Keniasta saakka.

Valkeislammen kota oli ääriään myöten täynnä ja ulkona oli loput sateenvarjojen alla. Vaikka satoikin, armon aurinko paistoi Jumalan sanasta. Jeesus Kristus on uskomme perusta. Häneen uskomalla olemme aina turvassa. Viimeinen vihollinen kuolemakaan ei voi meitä tuhota, kun perustus kestää.

Väkeä oli kokoontunut 45 henkilöä huonosta säästä huolimatta. Joku sanoikin, että "tämähän on luontokirkko". Sää oli tälle kesälle tuttu ja tyypillinen eli normaali sää. Minna Erkkilä toimi kanttorina ja ilman "konetta" lauloimme kansanlauluvirsiä, khra Olavi Vallivaara hoiti papin virkaa ja suntiona oli Alpo Noponen. Papilla oli myös iloisia ilmoituksia, kun kyyjärveläiset nuoret Miika Oikari ja Susanna Ruuska kuulutettiin aviolittoon ja rukoiltiin tulevan avioliiton puolesta. Jumalanpalveluksen päätteeksi joimme Raimo Tammisen keittämät nokipannukahvit ja söimme Saunakylän emäntien tarjoamat hyvät leivonnaiset.

Kiitokset jälleen saunakyläläisille hienosta luontokirkosta!