NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Muistathan Joulutorin Rientolassa lauantaina 28.11 klo 10.00.Muistathan Joulutorin Rientolassa lauantaina 28.11 klo 10.00.

Muistathan Joulutorin Rientolassa lauantaina 28.11 klo 10.00.

27.11.2015 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Lauantaina 28.11 klo 10.00 avautuu Rientolassa joulutori, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä jouluostoksia pukinkonttiin tai joulupöytään tai vaikka hankkia kaunis joulukuusi. Torilla tapaat myös itse joulupukin, joka on saapunut Korvatunturilta Kyyjärvelle. Torin kahvilassa Kylätuvan ahkerat naiset keittävät joulupuuroa, kahvia ja muita herkkuja.

Joulupukki kertoi myös kuulleensa, että Kyyjärvellä joulutoria seuraavana päivänä, ensimmäisenä adeventtisunnuntaina klo 17.00 sytytetään valaistus maakunnan kauneimpaan kuntakuuseen. Hän haluaa ehdottomasti olla silloin paikalla todistamassa valojen syttymistä, kuuntelemassa Tuukkasen Antin puhetta ja Mäkelän Jukan laulua.

Joulutorilta joulupukki on kertonut mm. hankkivansa Korvatunturin pajan seinälle Kyyjärvi-kalenterin, jotka suoraan painosta ehtivät lauantaina Rientolaan myyntipöydälle.

Joulutorin yhteydessä on mahdollisuus myös lahjoittaa turvapaikanhakijoille asumiseen tarvittavia tarvikkeita. Rientola toimii lahjoitusten vastaanottopaikkana ainoastaan joulutorin ajan. Ensi viikolla vastaanottopaikkoja järjestetään muissa paikoissa kunnassa. Niistä ilmoitetaan tarkemmin lauantaina joulutorilla sekä NopolaNewsissä.

Lisätietoja lahjoitustoiminnasta saa SPR:n edustajalta Terttu Niskaselta  040 356 3948, terttu.niskanen@vokki.fi

Tervetuloa tekemään löytöjä joulutorille!