NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
paketti
Joulujuhla Kumpulassa 12.11.2015Joulujuhla Kumpulassa 12.11.2015

Joulujuhla Kumpulassa 12.11.2015

28.11.2015 Kumpulan kyläseura ry / Anssi Ohranen

Kumpulassa järjestettiin 12.11.2015 (eka) joulujuhla

Nyt otettiin "ajolähtö" jouluun eli vietettiin 12.11 Joulujuhlaa Kumpulan koululla. Hieman aikaistahan se oli, mutta milloinkas sitä ei joulujuhlaa viettäisi? Sanotaanhan laulussakin: Voit joulun elää joka päivä vaan :)

Luonto ei ollut vielä "valkoisessa puvussaan", mutta ei se pahemmin haitannut, kun väki tuli juhlimaan.

Juhlan aluksi söimme joulupuuroa ja jälkkäriksi joulukahveet. Sen jälkeen kuulimme jouluisia lauluja kylän miesten esittäminä ja saimme myös laulaa yhdessä.

Rovasti Vallivaara jakoi "hengen ravintoa" ja kanttori Minna toi myös joulutervehdyksen laulullaan.

Lapset antoivat juhlaan joulun tunnelmaa omalla musiikkiesityksellään.

Anneliina Keisala kertoi Operaatio Joulunlapsesta ja oli hienoa kuulla kuinka hän oli päässyt seuraamaan oman pakettinsa kulkua perille saakka. Tarinan jälkeen lapset ja aikuisetkin pääsivät paketoimaan operaatiota varten tuotuja tavaroita joulupakettiin.

Operaatio Joulunlapseen pystyi osallistumaan myös netissä virtuaalisesti eli kasaamaan paketin siellä 40 euron korvausta vastaan. Mutta sen oli mahdollista koota itse (ostamaan tavarat kaupasta) ohjeiden mukaan. Kyyjärveltä lähti matkaan ainakin 36 pakettia ja tietenkin lisäksi virtuaalipaketit, joiden määrää ei tiedetä.

Kiitos kaikille Operaatio Joulunlapsi -osallistujille ja juhlan vastuullisille. Toivotaan, että moni köyhä pienokainen saisi kokea aitoa joulun riemua näiden pakettien välityksellä!


Kumpulan kyläseura ry


Katso videokooste juhlasta tästä!