NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Erämiesten kuulumisiaErämiesten kuulumisia

Erämiesten kuulumisia

20.2.2016 Kyyjärven Erämiehet ry / Jari Simola

Kyyjärven Erämiesten talvikokous pidettiin 12.2.2016 Eräkartanolla . Vuosi 2015 on käsitelty ja nyt jatketaan taas hyvissä mielin vuoteen 2016 . Kokous sujui hyvässä ja rakentavassa hengessä ja johtokunta sai myös uutta väriä riveihinsä.

Erämiesten jäseniä oli paikalla 31 kpl , kokonaisuudessaan seuralla on jäseniä 173 . Kokouksessa käytettiin hyviä puheenvuoroja ja hyvä niin, sillä näin voimme kehittää seuratoimintaamme entistä tehokkaammin. Toivoisinkin ,
jota myös kokouksessa mainitsin, niin olisi mukava kuulla kehitysideoita seuratoimintaamme pitkin vuotta eli jos tulee asiaan liittyviä ideoita mieleen niin ottakaa rohkeasti yhteyttä niin yritämme tehdä parhaamme asian eteen ja lainatakseni jalkaväenkenraalin sanoja " Joukkoja johdetaan edestä" joten palaute sinne niin asia menee helpommin ja nopeammin perille. Ja jos haluat
olla mukana jossain jaostoissamme niin rohkeasti yhteyttä sillä pienikin panos johonkin toimintaan on meille johtokunnan jäsenille iso apu monesti sillä monenlaista tehtävää kyllä riittää . Esimerkki kokouksessa paikalla olemisella ja vaikuttamisella ; Eräs nuoren sukupolven jäsen kysyi, olemmeko harkinneet Reviiripalvelun ottamista käyttöön?, niin tämä pieni asiallinen puheenvuoro pisti Johtokunnan heti asialle ja järjestäytymiskokouksessaan jo päätettiin että vuoden 2016 aikana pyrimme ottamaan palvelun käyttöön. Myös monia muita hyviä varteenotettavia asioita tuli esille jolla pystymme edelleen kehittymään nimenomaan Metsästysseurana. 
Erämiesten hirviseurue kasvoi kokouksessa ennätyslukemiin, sillä uusia ja tauolla olleita ilmoittautui mukaan 8kpl joten Hirvimetsälle näillä näkymin ensi syksynä starttaa 31 seuran jäsentä.

 Johtokunta piti järjestäytymiskokouksensa ja ehkä merkittävin muutos oli kun Erämiesten yksi puuhamiehistä, Osmo Virtanen, päätti jäädä "eläkkeelle" virastaan rahastonhoitajana sekä jäsenasioiden hoitajana , Kiitos Osmolle vielä kerran merkittävästä panoksesta Erämiesten projekteihin. Noin suuriin saappaisiin on vaikea muiden nousta mutta uudet henkilöt tekevät varmasti parhaansa sen eteen. 

 Johtokunta koostuu 2016 seuraavista henkilöistä.

Puheenjohta; Jari Simola
Vara Pj. ; Janne Pillikko
Sihteeri ; Jarno Simpanen
Jäsensihteeri;Erkki Koivisto
Rahastonhoitaja; Matti Honkola
Johtokunnan Jäsen; Seppo Pekkanen
Johtokunnan Jäsen ;Jukka Mäkelä

Kiitos kaikille Erämiehille vuodesta 2015 , vuosi oli hyvä, tehdään yhdessä vuodesta 2016 vielä parempi !

-Jari Simola-

 

    Aihealueen yhteistyöyritykset

    Perhon Maatalousoppilaitos
    Tulostekniikka
    Veljekset Parkkonen
    Kipakka
    Millespakka OY