NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Tervetuloa syntymäpäiväjuhlaani 24.3.2016.Tervetuloa syntymäpäiväjuhlaani 24.3.2016.

Tervetuloa syntymäpäiväjuhlaani 24.3.2016.

8.2.2016 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Tulevan pääsiäisen aikaan, kiirastorstaina minulla täyttyvät tasaiset vuodet. Ihmiselo on sellaista, että surumieliset tilaisuudet tulevat tahtomattamme, mutta iloisten tapaamisten aikaansaaminen edellyttää omatoimisuutta.

Tämä tosiasia vahvana mielessäni olen päättänyt juhlistaa merkkipäivääni lapsuuteni maisemissa järjestettävällä syntymäpäiväjuhlalla. Siellä pohjoisessa minulla on lähes 91 vuotias äitini ja kahdeksan sisarusta perheineen sekä muut sukulaiset, ja ymmärrettävästi se vaikutti juhlapaikan valintaan.

Haluan täten tällä avoimella kutsulla kutsua myös Sinut juhlaani. Toivon, että etäisyys ei aseta osallistumisellesi estettä.

Jari-Pekka Uusisalo on kertonut valmiutensa asettaa käyttöön sopivan kuljetuskaluston lähtijämäärän mukaan, joten matkustuksen suhteen kannattaa olla yhteydessä Jari-Pekkaan.
Majoittumismahdollisuus on Hotelli Pellonhovissa hintaan 85€/2hh. Varaukset suoraan hotellilta puh: 016-513911. (Viitteenä päivänsankarin nimi.)

Lahjoille älä ajatuksiasi uhraa. Läsnäolosi on minulle paras lahja. Jos kuitenkin välttämättä haluat jotenkin muistaa, niin voit kartuttaa suunnitelmissani olevan MM-kisamatkan matkakassaa.

Ohessa virallinen kutsu,illan ohjelma ja toimintaohjeet .

Tervetuloa juhlaan ja samalla myös keväiselle retkelle Lappiin.

Eero Ylitalo

Kutsukortti

    Aihealueen yhteistyöyritykset

    Paletti kauppiasyhdistys
    R uusisalo