NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
"Tulevaisuuden koulu-Nopolan koulu?""Tulevaisuuden koulu-Nopolan koulu?"

"Tulevaisuuden koulu-Nopolan koulu?"

15.6.2016 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Kunnanvaltuusto teki toukokuussa päätöksen yhden Kyyjärven kunnan historian suurimman hankkeen, Nopolan koulukeskuksen uudisrakennuksen rakentamisesta. Päätöksellä ja sen toteutuksella on kauaskantoiset vaikutukset tulevaisuuteen ja siksi suunnittelulle ja keskustelulle on varattava aikaa ja paikkoja.

Kyyjärven kunta kutsuukin kaikki asiasta kiinnostuneet kuntalaiset avoimeen informaatio- ja keskustelutilaisuuteen, jonka teemana on "Tulevaisuuden koulu- Nopolan koulu? "

Uusia opetussuunnitelmia ollaan ottamassa käyttöön myös Kyyjärvellä ja se heijastuu monella tavalla oppimisympäristöön. Koulukeskushankkeen toteutusajankohta on siinäkin mielessä meillä Kyyjärvellä nyt otollinen.

Tilaisuus järjestetään Kivirannan salissa maanantaina 20. kesäkuuta klo 17.00. Asiantuntijoina paikalla ovat kasvatustieteiden tri Heikki Happonen ja arkkitehti Erkki Tarvainen.

Heikki Happonen on tutkinut oppimisympäristön vaikutuksia oppimistuloksiin ja arkkitehti Erkki Tarvainen toimii Nopolan koulun suunnittelijana.

Toivottavasti asia kiinnostaa mahdollisimman monia kuntalaisia ja saamme aikaiseksi antoisan tilaisuuden tärkeän asian äärellä.