NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kirkastussunnuntai oli juhlapäiväKirkastussunnuntai oli juhlapäivä

Kirkastussunnuntai oli juhlapäivä

10.7.2016 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Peuralinnan kyläläiset järjestivät kirkkopyhän sunnuntaina 10.7. Samalla juhlittiin 35 vuotta sitten ripille päässeitä ja tänä vuonna 50 vuotta täyttäviä.

Kirkossa oli väkeä kaukaisimmat aina Ruotsista, pääkaupunkiseudulta ja Rovaniemeltä saakka. Samalla oltiin Kyyjärvi-viikon merkeissä koolla. Tervehdyssanat lausui Maire Peuranen. Tekstinlukijoina olivat Eija Honkonen ja Seija Uuranmäki. Markku Huumarkangas, Pentti Pekkarinen ja Maire Peuranen lauloivat monta laulua kanttori Minna Erkkilän johdolla. Seurakunnan työntekijät toimittivat messun yhdessä Peuralinnan kyläläisten kanssa. Messun jälkeen saimme juoda peuralinnalaisten tarjoamat hyvät kirkkokahvit. Seurakuntasalissa muistelimme vuonna 1981 ripille päässeitten rippikoulua ja katselimme Kyvykäs-lehden kuvaa ja artikkelia rippikoulusta. Aika rientää 15 vuotiaana päästiin ripille ja nyt sitten täyttyy tänä vuonna 50 vuotta.

Enemmänkin olisi kutsuttuja mahtunut mukaan, mutta läsnäolijoiden kanssa iloittiin jälleennäkemisestä. Kyyjärven seurakunta lahjoitti läsnäolijoille Virsikirjan ja siunauksen toivotuksin jätimme toisemme. Elämällä on meille vielä annettavaa ja toivossa katselemme tulevaan.

Kiitokset Peuralinnan kyläläisille hienosta juhlasta!