NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Loppiaisena naisten lentopalloturnausLoppiaisena naisten lentopalloturnaus

Loppiaisena naisten lentopalloturnaus

1.1.2017 KyKy//Annemari Mäntynen

Naiset pääsee liikuntasalille sulattelemaan suklaita ja kinkkuja sekä joukkueet hiomaan kuvioitaan kuntoon alkavaa sarjakautta varten

Järjestämme naisten lentopalloturnauksen Kyyjärven liikuntasalilla 6.1.2017. Pelit pyörähtää käyntiin klo 10.00. Mukaan mahtuu 15 ensiksi ilmoittautunutta joukkuetta ja pelit on mahdollista pelata kolmella vierekkäisellä kentällä. Tähän mennessä, ennen kuin virallista kutsua on edes julkaistu, on turnaukseen ilmoittautunut jo kuusi joukkuetta.

Kerää porukka ja ilmoittaudu viimeistään 3.1.2017 mennessä. Jos haluat tulla pelaamaan, eikä sinulla ole joukkuetta, niin ilmoittaudu siitä huolimatta. Kerätään joukkue tai tarvittaessa vaikka useampikin "irtopelaajista". Tällä hetkellä tähän joukkueeseen on jo ilmoittautunut kaksi pelaajaa, lisää odotellaan! Oman haasteensa ja jännityksensä varmaan tuo, kun ei etukäteen tiedä kenen kanssa pääsee pelaamaan.

Osallistumismaksu on 50 e/joukkue. Joukkueilla on tuomarointi- ja kirjaamisvelvoite. Kahvio palvelee koko turnauksen ajan ja mahdollisuus on myös ruokailla keittolounaalla edulliseen hintaan.

Ilmoita itsesi tai joukkueesi nimi ja yhteyshenkilö mieluiten tekstiviestillä Anne Mäntyselle, puh 040 913 2402.

Tervetuloa!