NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Loppiaisena liikuntahallilla nähtiin naisenergiaaLoppiaisena liikuntahallilla nähtiin naisenergiaa

Loppiaisena liikuntahallilla nähtiin naisenergiaa

8.1.2017 KyKy/Annemari Mäntynen

Putoavat lehdet Saarijärveltä voitti turnauksen.

Turnauksessa nähtiin hyvätasoista lentopalloa sekä muuten upeita suorituksia itse kultakin joukkueelta.  Jokainen joukkue pääsi pelaamaan 6 ottelua eli pelejä kertyi päivän aikana yhteensä 45 kolmelle kentälle ja pelaajia liikuntahallilla oli arviolta lähemmäs 100. Melko hyvin pysyttiin aikataulussa, vaikka aikataulu olikin tehty aika kireäksi. Tuomarointiin saatiin apua Juha-Matilta, Jyriltä ja Hannulta, lämmin kiitos kun jaksoitte olla mukana. Ilman haavereita ei ihan selvitty tästäkään turnauksesta ja ambulanssiakin tarvittiin paikalle yhden pelaajan loukattua jalkaansa.

Hieman arvelutti aamulla tuo sää. Pelaajien kertoman mukaan pakkasta oli ollut pahimmillaan 30 astetta matkan varrella, mutta onneksi pakkanen lauhtui iltapäivään mennessä, eikä autojen käynnistyksen ym kanssa ollut lähtiessä suurempia ongelmia. Sää oli turnauksen kannalta meidän puolella, kun saatiin tuo Halsuan joukkuekin mukaan. Vetelissä piti järjestää Maakuntaviesti, mutta kova pakkanen siirsi kisan sunnuntaille. Jos kisa olisi pidetty loppiaisena, Halsuan joukkue olisi suunnannut menonsa sinne.

Mikäs sitä oli pelata, kun huolto ja muonitus pelasi hyvin. Kiitos tästä Kaisalle, Eilalle ja Siskolle sekä keittojen keittäjille Marjatalle ja Maijalle unohtamatta perunoiden kuorijoita Heimoa ja Markkua. Kiitos arvanmyyjälle Seijalle ja kaikille arvontapalkintoja lahjoittaneille: Salelle, Paletti Sportille, POP pankille, Parturi-Kampaamo Unelmalle, Sepon Kullalle ja Mäkelä Alulle sekä kaikille yksityisille lahjoittajille.

Seuraavaa turnausta jo suunnitellaan pääsiäisen pyhiksi. Sen verran muutosta luultavasti tullaan tekemään, että jatkossa laitetaan turnaukseen erikseen a- ja b-sarjat. Nyt saatiin hieman rakentaavaa palautetta tästä, kun tasoerot joukkueiden välillä oli osasta aika suuret. Näin varmaan onkin järkevää tehdä jatkossa.

Sijoitukset:

1. Putoavat lehdet      6. TöVe                11. Halsua 

2. Lillukat                  7. Jymyttäret        12. Härmän Akat

3. Hupaisat                8. Hopeinen kuu    13. Sintit

4. Pattikset                9. AA-tytöt            14. Vähän Kankeat 

5. Nice-Volley            10. Kuolema          15. 007 Angels