NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kirjaston muutto loppusuoralla (Viimeiset talkoot ti 21.2.)Kirjaston muutto loppusuoralla (Viimeiset talkoot ti 21.2.)

Kirjaston muutto loppusuoralla (Viimeiset talkoot ti 21.2.)

20.2.2017 Kirjasto / Maarit Ohranen

Kirjaston muuttopuuhat ovat edistyneet niin ripeästi, että perjantaina saimme pakattua viimeiset kirjat laatikoihin!
Viimeiset talkoot kirjastolla ti 21.2.2017 klo 12-15. Kiitos kaikille talkoolaisille työpanoksestanne!

Välillä näytti jo siltä, että olimme arvioineet muuttoaikataulun aivan liian optimistisesti. Lopulta alitimme laatimamme aikataulun ja tästä kaunis kiitos kuuluu meidän ahkerille talkoolaisille! Perjantain iltapäivään mennessä talkootunteja on kertynyt 290, jota ovat kerryttäneet 30 talkoolaista.

Talkoolaiset ovat mahdollistaneet näin nopean muuton ja samalla antaneet myös valtavasti energiaa ja tsemppiä meille kirjastolaisille. Yhteistyössä on voima! Talkoiden kahvihetket ovat olleet antoisia - ajatuksia on vaihdettu niin kirjastoasioista kuin elämän menosta yleensäkin. (Joskin loppuviikosta kahvihetket lyhenivät todellakin vain toviksi, niin työintoista talkooporukkaa...:) 

Viimeiset muuttolaatikot ja hyllyt odottavat vanhassa osoitteessa maanantai-aamua, jolloin laitosmiehet noutavat ne uuteen osoitteeseen. Sitten jatkuu kirjojen asetteleminen hyllyihin. Melkoinen laatikkomeri on vielä purettavana.

Viime keskiviikkona Yle kävi paikalla haastattelemassa talkoolaisia. Onneksi olivat liikenteessä tällä viikolla, sillä ensi viikolla ei enää putsaus- ja pakkauspuuhia olisi ollut kuvattavana. Torstai-iltana saamani tiedon mukaan ohjelman pitäisi tulla sekä radiosta että TV:stä ensi viikolla. Tarkempi aika ei ole vielä tiedossa.

Talkoot jatkuvat uudessa kirjastossa (Tuliharjuntie 43)

  • ma 20.2. klo 12-15
  • ti 21.2. klo 12-15 (tämä talkooporukka on täynnä)
  • ti 21.2. klo 16-19 (peruttu)

P.S. Kirjaston puhelinnumero on muuttunut. Uusi numeromme on 044 459 7060.