NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kyyjärvi - Perho pyöräilyottelu käynnissä!Kyyjärvi - Perho pyöräilyottelu käynnissä!

Kyyjärvi - Perho pyöräilyottelu käynnissä!

2.5.2017 Kyyjärven kunta / Liikuntatoimi / Niklas Vuorenmäki

Kyyjärvi - Perho pyöräilyottelu järjestetään taas perinteikkäästi toukokuussa 8.5 - 28.5 välisenä aikana. Tänä vuonna kampanja kestää kolme viikkoa. Kampanjalla kannustetaan kuntalaisia pyöräilemään ja ottamaan mittaa naapurikuntalaisista! Rautainen polkija, Matti Miettinen on luvannut myös tänä vuonna tulla taittamaan matkaa järven ympäri! Tämän vuoden teemana on 100 Pyöräilytekoa satavuotiaalle Suomelle! Kuntalaisia kannustetaan myös osallistumaan valtakunnalliseen kilometrikisaan. Kilometrikisa 2017 poljetaan 1.5.-22.9.2017. Kisa on nyt käynnissä, ja kisaan voi ilmoittautua koko kisan ajan.

Viime vuonna kyyjärveläiset polkivat yhteensä 13490 km, tarkoittaen 9,7 km/asukas! Eniten polkenut henkilö polki käsittämättömät 820 km! Keskimäärin 58,5 km/päivä! Pienin määrä, jolla pääsi 20 parhaan joukkoon ja polkupyörän arvontaan Kyyjärvellä oli 275 km

Kyyjärvi-Perho pyöräilyottelu alkaa tänä vuonna 8.5.2017 ja päättyy 28.5.2017. Hyväksytty suoritus on vähintää 5km pyöräilyä päivässä. Suoritukset voi merkitä suorituskorttiin, joita on jaossa kirjastossa, Paletissa, kylätuvalla ja kunnanvirastolla. Voit myös pitää omaa kirjaa pyöräillyistä kilometreistä. Voit pyöräillä matkan missä vain. Muistathan käyttää pyöräilykypärä. Suomi 100-Vuotta teemalla YHDESSÄ pyöräilemään! Kilpailu on tarkoitettu kaikille kuntalaisille. 

Pyöräilykortti tulee palauttaa 30.5 mennessä kunnanvirastolle!

Palkinnot:

Kampanjan pääpalkintoina arvotaan polkupyörä. Arvontaan pääsee 20 parasta molemmista kunnista. Lisäksi muita palkintoja kuten Paletin lahjakortteja arvotaan osallistujien kesken. Kaikille tapahtumiin ja kampanjaan osallistuville on myös jaossa UPEITA ICycleKyyjärvi paitoja ja tuotteita! 

Tänä vuonna uutta lisämaustetta pyöräilyottelun tuo kuvakilpailu! Taltioi pyöräily hetkesi ja osallistu kuvakilpailuun instagramissa tai Facebookissa tägeillä #Kyyjärvipyöräilee ja #100pyöräilytekoa ja voita pyöräilyaiheisia tavarapalkintoja!

Tapahtumat:

8.5, 15.5 ja 22.5 Yhteislenkit Pankin edestä - Tuliharju
11.5 ja 23.5 Maastopyöräilyretki by Anu Oksanen, maastopyöräilyohjaaja
13.5 Tour de Perho
20.5 Kyyjärven ympäripyöräily
28.5 Pyöräilytreffit kuntien rajalla

Kampanja kannustaa myös osallistumaan valtakunnallisiin teemapäiviin:
8.5 Pyörällä kauppaan
9.5 Pyörällä töihin
10.5 Pyörällä kouluun

Suomi 100 vuotta pyöräillen:

Tehdään itsenäisyyden kunniaksi yhdessä 100 pyöräilytekoa tai enemmän! Tutustu valtakunnalliseen pyöräilynedistämisohjelmaan täällä

Kyyjärveläisiä kannustetaan myös osallistumaan valtakunnalliseen kilometrikisaan. Kilometrikilpailussa on ajatuksena luoda tunnukset osoitteessa www.kilometrikisa.fi ja kerryttää omalle kunnalle pyöräilykilometreja. Kuntasarjassa kisaavat kunnat. Kuntasarjaan ei myöskään tarvitse ilmoittautua erikseen: jokainen polkija, joka on tallentanut tiedon omasta henkilökohtaisesta kotikunnastaan omiin tietoihinsa, alkaa automaattisesti kartuttamaan myös oman kuntansa kilometrisaldoa. Tulokset saadaan jakamalla kunnan yhteenlasketut kilometrit kunnan asukasluvulla. 

Yläketju kireälle!

Terveisin

Kyyjärven kunta

Liikuntatoimi