NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kyyjärvi kilometrikisan kuntasarjassa toisena! - Nyt kaikki mukaan kirjaamaan kilometrit!Kyyjärvi kilometrikisan kuntasarjassa toisena! - Nyt kaikki mukaan kirjaamaan kilometrit!

Kyyjärvi kilometrikisan kuntasarjassa toisena! - Nyt kaikki mukaan kirjaamaan kilometrit!

26.5.2017 Kyyjärven kunta / Liikuntatoimi / Niklas Vuorenmäki

Kyyjärviset ovat lähteneet innokkaasti mukaan valtakunnalliseen kilometrikisaan. Kyyjärvi on kilometrikisan kuntasarjassa sijalla 2. Nyt kannustankin teitä kaikkia kuntalaisia pyöräilemään Kyyjärvi maailmankartalle! Kilometrikisa käydään 01.05.2017 ‐ 22.09.2017 välisenä aikana.

Kilometrikilpailussa on ajatuksena luoda tunnukset osoitteessa www.kilometrikisa.fi ja kerryttää itselleen ja omalle kunnalle pyöräilykilometreja. Kuntasarjassa kisaavat kunnat. Kuntasarjaan ei myöskään tarvitse ilmoittautua erikseen: jokainen polkija, joka on tallentanut tiedon omasta henkilökohtaisesta kotikunnastaan omiin tietoihinsa, alkaa automaattisesti kartuttamaan myös oman kuntansa kilometrisaldoa. Tulokset saadaan jakamalla kunnan yhteenlasketut kilometrit kunnan asukasluvulla. 

Olen myös luonut Kyyjärvelle oman kilometrikisa joukkueen, jonne liitytään lisäämällä itsensä joukkueeseen: Kyyjärvi, osallistumiskoodi: 43700.

Kuntasarjan tilannetta voi katsoa tästä.

Kyyjärven joukkueen tilannettä tästä.

Yläketju kireälle!

Terveisin
Kyyjärven kunta
Liikuntatoimi