NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kyyjärven viikkokilpailujen kauden avaus 16.5!Kyyjärven viikkokilpailujen kauden avaus 16.5!

Kyyjärven viikkokilpailujen kauden avaus 16.5!

10.5.2017 Kyyjärven KyKy / KyKy DG / Niklas Vuorenmäki

Hoplaa! Jälleen olisi aika aloittaa viikkokilpailut Kyyjärvellä. Kyyjärven viikkokilpailut ovat tunnettuja reilusta osallistujamäärästä ja hyvästä hengestä! Lähdehän sinäkin ulkoiluttamaan muovia rohkeasti mitä parhaimpaan seuraan. Tasoitukselliset viikkokilpailut ovat tarkoitettu aivan tavan kiekon vippailijoille, mutta myös vakavammin lajiin suhtautuville harrastajille. Tasoituksellinen sarja mahdollistaa sen, että kaikilla on mahdollisuus voittaa. Päivän kunto ratkaisee!

Kaikki viime kauden muutokset mitä tehtiin radan suhteen otetaan pois ja viikkokilpailut käydään täysin aiemmista vuosista tutulla alkuperäisellä layoutilla. Eli kilpailuissa ei OB-alueita, mandoja eikä pidennettyjä väyliä! Viikkokilpailujen osallistumismaksua nostetaan 1€, jotta saamme palkittua useampia osallistujia.

Kilpailussa pelataan yksi kierros Kyyjärven Harsunkankaan 18 väyläistä rataa. Palkintoja jaetaan osallistujamäärän mukaan. Mikäli MJ3-13 vuotiaita tai alle osallistuu kilpailuun yli 6, niin heidät palkitaan omassa sarjassaan!

Kilpailussa jaossa holaripalkinto, joka jaetaan holarin tullessa. Mikäli tulee useita holareita pidemmältä sisään heittänyt vie palkinnon.

Ilmoittautuminen hiihtomajalla klo 17:30-17:50. Kilpailut alkavat klo 18:00. 

Osallistumismaksu 4€. Maksetaan paikanpäällä käteisellä tasarahalla.

Osoite Harsunkankaantie 83 43700 KYYJÄRVI

Kysymyksiä voi esittää: Kyyjärvi DiscGolfPark Facebook

Kilpailu Puskaputtaajien kisakoneessa!