NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Esikoululaisten taideteokset esillä POP Pankin konttoreissa Kyyjärvellä ja Karstulassa Esikoululaisten taideteokset esillä POP Pankin konttoreissa Kyyjärvellä ja Karstulassa

Esikoululaisten taideteokset esillä POP Pankin konttoreissa Kyyjärvellä ja Karstulassa

5.6.2017 Suvi Kantonen, POP Pankki, Kyyjärven Osuuspankki

Perinteisen kevään Koivunlehtiviikon kahvitarjoilun yhteydessä laitettiin POP pankkeihin Kyyjärvellä ja Karstulassa esille myös esikoululaisten piirrokset aiheesta "Mihin säästän"? Molemmissa pankeissa saatiin nauttia kahvituspäivinä näiden taiteilijoiden laulu/musiikkiesityksistäkin.

Säästämiseen tuntui esikoululaisilla olevan kohteet hyvin selville. Monissa piirroksissa säästökohteena oli pyörä, joku puolestaan säästi kännykkää varten. Suurimpina säästökohteina olivat myös oma traktori, auto, koti, tai matka jonnekin.

Lasten laulu/soittoesitykset olivat mukava piristysruiske sekä Kyyjärven, että Karstulan konttoreissa. Esiintymispalkkiot tuntuivat olevan kaikille laulajille kovin mieluisia. Jokainen esikoululainen sai lähtiessään jäätelön ja oman papukaisalippaan, johon saa alkaa säästämään lisää oman harkinnan mukaan.