NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kurssin pitäjä Anne Leinonen on yksi kauhukirjoittajan oppaan "Tuoretta verta" toimittajista,
Kirjoitatko kummitusjuttuja, kauhua, scifiä tai fantasiaa?Kirjoitatko kummitusjuttuja, kauhua, scifiä tai fantasiaa?

Kirjoitatko kummitusjuttuja, kauhua, scifiä tai fantasiaa?

15.10.2018 Neljän koon tarinatalkoot Irma Hirsjärvi

Jyväskylän Scifiseura 42 järjestää lauantaina 15.12.2018 kirjoituskurssin Jyväskylässä. Kurssin opettajana on kirjailija, kustannustoimittaja Anne Leinonen. Aiheena ovat tieteis-, fantasia- ja kauhutekstit, ja kurssia suositellaan myös kansanperinteen ja paikallisten kummitustarinoiden kirjoittajille.

Tekstipajassa kukin osallistuja työstää omaa vapaavalintaista tekstiään, joka voi olla novelli, kertomus tai ote romaanista. Teksti kommentoidaan ennakkoon  ja jokainen kommentoi yhden kurssitoverin tekstin. Kurssipäivän aikana saa ohjausta ja voi tuoda pyöreän pöydän keskusteluun oman henkilökohtaisen, kirjoittamiseen liittyvän ongelman. Kurssitehtävää työstetään ja siihen saa vielä kommentit kurssin jälkeen verkossa.

Työskentelyalustana käytetään Googledrivea, Kurssille otetaan 8 osallistujaa. Kurssin hinta on 30 euroa. Paikka ilmoitetaan kurssilaisille myöhemmin.

Aikataulu:
Teksti toimitetaan 15.11 mennessä ohjaajalle. Tekstit luetaan ja kommentoidaan verkossa 30.11 mennessä Kirjoittajat työstävät novellinsa kurssipäivään 15.12 mennessä Tekstit & pulmat käsitellään kurssipäivän aikana Loppukommentit verkossa 31.12 mennessä

Ilmoittaudu kurssille osoitteeseen usvazine@gmail.com Kurssimaksu laskutetaan ennen kurssipäivää. Kurssi on saanut avustusta Jyväskylän kaupungilta.

Listietoja: Neljän Koon tarinatalkoon-projektin sanataideohjaaja Irma Hirsjärvi hirsjarvi@gmail.com puh 0505915461, joka suosittelee kaikenikäisille tarkoitettua kurssia myös nuorille sekä kansanperinteen kummitustarinoiden kirjoittajille.