NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Valokuvanäyttelyn avajaisetValokuvanäyttelyn avajaiset

Valokuvanäyttelyn avajaiset

17.10.2018 Kirjasto / Tiina Honkonen

Maanantai-iltana vietettiin kirjastossa Juha Humalajoen Kun jokin koskettaa valokuvanäyttely avajaisia leppoisassa tunnelmassa.

Maanantaina illan hämärtyessä vietettiin Juha Humalajoen valokuvanäyttelyn avajaisia kirjastossa. Kun jokin koskettaa on huikean hieno näyttely, joka oli houkutellut paikalle paljon väkeä.

Juha oli parin tunnin ajan kertomassa tarinaa valokuvien takaa. Oli mielenkiintoista kuulla kuvien taustasta. Kuvat ovat koskettavia ja niin ovat myös tarinat niiden takana! Juhaa kuunneltiin tarkasti ja keskustelua syntyi. Ilta vierähtikin mukavasti keskustelun soljuessa ja piirakkaa maistellen. Herkullisen porkkanapiirakan oli leiponut Juhan vaimo, Johanna. Tunnelma oli leppoisa ja ihmiset tuntuivat todella nauttivan. Kiitos Juha, Johanna ja kaikki paikalla olleet!

P.S. Tämä onnistunut ilta on taas yksi syy, miksi Kyyjärven olisi pitänyt olla vuoden kirjastokunta. Espoo, Seinäjoki, Iisalmi, Salla ja Lieto ovat kuitenkin tänä vuonna kisan viisi finalistia. Ehkä ensi vuonna on Kyyjärven vuoro.