Lumen valon maassa -joulukonsertti / So Many Sisters

Kulttuuri
Kyyjärven Osuuspankin 100 v. juhlavuoden huipennukseksi tarjoamme joulukonsertin Kyyjärven kirkossa sunnuntaina 4.12.2022 klo 18. Ohjelmalehtisen, joka toimii myös pääsylippuna, voit noutaa Kyyjärven tai Karstulan konttorista. Tapahtuma on maksuton.

So Many Sisters on kokkolalainen 12 naisen lauluyhtye, jota on alusta asti johtanut musiikkipedagogi Heli Uusimäki. Tämä naisporukka taipuu niin rytmiseen musiikkiin kuin rauhallisempiin sointuihin joululauluista puhumattakaan. He haluavat tuottaa kuulijoilleen kauniiden sävelien lisäksi myös silmänruokaa, joten esiintymisasut ovat aina olleet naisille tärkeä elementti. Äänitteitä siskoilta on tullut kaksi: syksyllä 2006 päivänvalon näki joululauluista koostuva esikoislevy ”Tähtien tuikkiessa”. Syksyllä 2016 he julkaisivat toisen levynsä ”Illan pimetessä”, joka sisältää hartaita säveliä. Kotimaan esiintymisten lisäksi he ovat konsertoineet mm. Floridassa, Lontoossa ja Torontossa.

Ensi vuonna Soukkarit juhlivat upeaa 20-vuotista taivaltaan yhdessä. Marraskuussa pidettävän juhlakonsertin valmistelut ovat jo pitkällä, siinä tullaan kuulemaan hieno kattaus vuosien varrelta. So Many Sisters virittäytyy jouluun tunnelmallisessa Kyyjärven kirkossa sunnuntaina 4.12. klo 18. Joulu ja joulun laulut ovat kaikkien siskojen sydäntä lähellä. Heistä on ihanaa tuoda tähän pimeimpään ja synkimpään aikaan iloa ja valoa vanhoilla tutuilla sekä uudemmillakin joululauluilla. Itsenäisyyspäivän läheisyys tuo konserttiin vielä erityistä juhlatunnelmaa. Konsertissa kuullaan mm. On hanget korkeat nietokset, Ketun joululaulu, Tuikkikaa oi joulun tähtöset sekä konsertin nimikkokappale Lumen valon maassa. Olette kaikki sydämellisesti tervetulleita!

Teija Pokela / So Many Sisters

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tapahtuman tietoja

Tapahtuman kesto
2,0 tuntia
Järjestäjä
Kyyjärven Osuuspankki
Kunta
Kyyjärvi
Hinta
Ilmainen

Tulevia tapahtumia

Nuorisotalo Rientola
Kyyjärven kirjasto
Honkalehdontie 8 43700 Kyyjärvi
Kyy York Areena