Finnkatsastus Oy

Olemme avoinna ma-pe 9-17:00
Halutessanne voitte varata ajan katsastukseen.
Ajan voitte varata puhelimitse 06-557 1111 tai sähköpostilla katsastus@finnkatsastus.fi

FinnKatsastus Oy työllistää tällä hetkellä yrittäjäpariskunnan, Mika ja Kati Paajasteen lisäksi viisi katsastajaa ja kaksi toimistosihteeriä. 

FinnKatsastus Oy on luotettava, palveleva ja yksityinen katsastusasema.

Luotettava:
Katsastus ja rekisteröinnit ovat viranomaistoimintaa, jossa asiat hoidetaan lakien ja asetusten mukaisesti, ammattitaidolla ja asiakasta palvelevalla asenteella.

Palveleva:
Asiakas kohdataan ja häntä palvellaan aina henkilökohtaisesti. Puhelimen päässä on aina oikea ihminen ja jokaiselle asiakkaalle etsitään sopivat ratkaisut.

Yksityinen:
FinnKatsastus Oy on kotimainen, paikallinen perheyritys, joka on perustettu syksyllä 2010.


FinnKatsastuksella tehdään kevyiden ja raskaiden ajoneuvojen määräaikaiskatsastukset, rekisteröintikatsastukset ja muutoskatsastukset. Katsastukseen voi etukäteen varata ajan tai poiketa itselle sopivana ajankohtana Drive In -katsastukseen. Raskaiden ajoneuvojen katsastukset tehdään Teollisuustie 3 (vanha A-Katsastus) ja raskaiden katsastukseen tulee aina varata aika etukäteen.


Kaikkien rekisteröitävien ajoneuvojen (myös veneiden) rekisteröinnit ja vakuutukset hoituvat helposti FinnKatsastuksella ammattitaitoisten ja iloisten toimistosihteerien toimesta. Samalla asiakas voi nauttia vaikkapa päiväkahvit viihtyisissä asiakastiloissa. Myös perheen pienimmät on huomioitu omalla leikkinurkkauksella ja tikkaripuulla.

Asiointi meillä on helppoa ja vaivatonta. Ilmoittaudut vain toimistossa mahdollisesti mukana olevan rekisteriotteen kanssa. Ilman rekisteriotetta voidaan ajoneuvo myös katsastaa. Ota mukaan myös mahdolliset etukäteen tehtyjen lakisääteisten mittausten todistukset. Katsastaja palauttaa asiapaperit katsastuksen päättyessä ja antaa tarkastukseen liittyvää informaatiota.

Jos mieltäsi askarruttaa jokin autoiluun liittyvä kinkkinenkin kysymys,  voit aina ottaa yhteyttä FinnKatsastukselle puhelimitse (06 557 1111), sähköpostitse (katsastus@finnkatsastus.fi) tai poiketa käymään.

 

Tervetuloa asioimaan meille!

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Finnkatsastus Oy
Alajärventie 26
62900
Alajärvi
06-5571111
katsastus@finnkatsastus.fi
Mika Paajaste
Toimitusjohtaja
045 – 205 5070
Kati Paajaste
Tiedotusvastaava
0500-568599
kati.paajaste@finnkatsastus.fi