Kyyjärven Fysikaalinen Hoitolaitos Ky

Kyyjärven Fysikaalinen Hoitolaitos Ky aloitti toimintansa vuonna 1988. Vuosien saatossa palvelutarjontamme on monipuolistanut ja nykyään saat kokonaisvaltaista palvelua - päästä varpaisiin. Meille voit tulla hoitoon joko lääkärin lähetteellä tai ilman. Teemme tarvittaessa myös kotikäyntejä.

Eevaliisa on suorittanut jalkahoidon ammattitutkinnon, tuntee lymfaterapian ja kompressiotuotteet. Erilaiset lääkinnälliset hoitosukat ja -hihat ovat Eevaliisan ominta alaa.

Jarin erikoisalaa ovat fysioterapia, hieronta, osteopatia ja akupunktio. Hoitojen lisäksi Jari ohjaa mielellään kuntosalilla laitteiden käytössä ja tekee tarvittaessa harjoitusohjelman. SM- ja MM-tason juoksijalta saat loistavia vinkkejä harjoitteluun ja tärkeään oman kehon kuunteluun.

Maksuvaihtoehdot laajenevat vuoden 2023 alussa. Jatkossa hyväksymme hieronnassa nyt myös Smartum-maksutavan. ePassi on ollut käytössä jo pitempään.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kyyjärven Fysikaalinen Hoitolaitos Ky
Tuliharjuntie 9
43700
Kyyjärvi
0738195-0
kyyjarvenfysikaalinen@kotinet.com
Jari Hakola
0400 907 680
Eevaliisa Hakola
0500 907 680

Yrityksemme tarjontaan kuuluu fysioterapia, lymfaterapia, osteopatia, hieronta, akupunktio, jalkahoito ja kuntosalipalvelvelut sekä lisäksi kompressiotuotteiden mittaus, ohjaus ja myynti.

Artikkelit