LähiTapiola Keski-Suomi

LähiTapiola Keski-Suomi on yksi LähiTapiola-ryhmän 20:stä itsenäisestä, asiakkaidensa omistamasta vakuutus- ja sijoituspalveluita tarjoavasta alueyhtiöstä.
LähiTapiola Keski-Suomi

Tehtävämme on turvata asiakkaidemme hyvinvointia ja menestystä elämän kaikissa käänteissä, ja visionamme on tarjota suomalaisille turvallisempaa ja terveempää elämää. Elämänturva merkitsee asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja ennakoivaa palvelua. Palvelemme henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisö-asiakkaita henkilökohtaisesti ja paikallisesti 17 toimipisteessä 14 paikkakunnalla ympäri Keski-Suomen.

Paikallisuus ja kannattava toiminta antavat meille mahdollisuuden tuottaa alan parhaita asiakashyötyjä ja korvauspalvelua keskisuomalaisille. Olemme osa Suomen johtavaa, asiakkaiden omistamaa vastuullista vakuutusyhtiöryhmää, jolla on myös oma pankki - huolehdimme tärkeimmistä asioistasi asiantuntemuksella ja aidosti välittäen.

LähiTapiola Keski-Suomen loistavasta asiakas- ja korvauspalvelusta vastaavat motivoituneet ammattilaiset.

Palvelemme alueella seuraavilla paikkakunnilla:

Hankasalmi , Jyväskylä, Jämsä, Kangasniemi, Keuruu, Laukaa, Kuhmoinen, Palokka, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Uurainen, Viitasaari ja Äänekoski.

Jaa sosiaalisessa mediassa

LähiTapiola Keski-Suomi
Asemakatu 4
40100
Jyväskylä
014 574 3000
keski-suomi@lahitapiola.fi
Vakuutus ja Korvauspalvelut
014 574 3000
TerveysHelppi
0206 1000
Valtakunnallinen hätänumero
+358 8000 4531

vakuutus, vakuutukset, vakuutusturva, pankki, pankkitili, talletukset, säästöt, sijoitukset, sijoitustalous, eläketurva, korvaukset, asiakaspalvelu, bonusturva, omatalous, paikallinen, alueyhtiö, Keski-Suomi.