OivaTyö Oy

OivaTyö Oy tarjoaa:

  • Henkilöstövuokrausta ja rekrytointipalveluja
  • Siivousta kotitalouksille sekä toimisto- ja toimitiloihin
  • Arjen apua ja kodintukipalveluja

Henkilöstövuokrauksessa työntekijä työskentelee käyttäjäyrityksessä, mutta on työsuhteessa OivaTyöhön. Käyttäjäyritys voi olla esimerkiksi tehdas, kauppa jne. Henkilöstövuokraus on helppo tapa työllistää, sillä OivaTyö hoitaa kaikki työnantajan velvoitteet ja käyttäjäyritys maksaa vain laskun tehdyistä tunneista. Henkilöstövuokraus mahdollistaa myös sen, että useampi yrittäjä voi tarvittaessa käyttää samaa työntekijää yhteisesti ja jokainen yritys saa oman laskun.

Rekrytointipalvelussa OivaTyö etsii toimeksiantona tietynlaista työntekijää yritykselle. Esimerkiksi olemme rekrytoineet projektipäälliköitä, tuotantotyöntekijöitä, ompelijoita jne. Tällainen rekrytointi koostuu työpaikkailmoittelun tekemisestä useaan eri foorumiin, hakijoiden työhakemusten vastaanottamisesta, perusteellisesta haastattelusta, suositusten tarkastamisesta ja parhaiden hakijoiden esittelemisestä toimeksiantajayritykselle. Lopullisen valinnan palkattavasta työntekijästä tekee aina käyttäjäyritys. OivaTyö tekee näin suurimman ja työläimmän esikarsintavaiheen ja näin käyttäjäyritys säästää aikaa, vaivaa ja usein myös työajassa mitattuna rahaa.

Työllisyystoimijana meillä on kotikenttäetu pohjoisessa Keski-Suomessa ja sen naapurikunnissa. Toimimme tarpeen mukaan koko Suomessa. Olemme avoimia uusille ehdotuksille, joten kaikissa ideoissa kannattaa ottaa yhteyttä. Toimimme nopeasti, joustavasti ja luotettavasti.

Apu-palvelut ovat OivaTyön tuottama palvelu joka voi olla siivousta, arjen apua, kodintukipalveluja, henkilökohtaista apua, avustusta ulkoilussa ja asioinnissa sekä omaishoitajan lomitusta ja lasten hoitoa. OivaTyön hinnat ovat edulliset sillä kyseessä on voittoa tavoittelematon yritys, jonka ydinajatus on työllistää. Kodintukipalvelu on myös kotitalousvähennyskelpoista. Ajantasaiset tiedot ja hinnat löydät kotisivuiltamme. Kodintukipalveluita tuotetaan Kannonkoskella, Karstulassa, Kinnulassa, Kivijärvellä, Kyyjärvellä, Pihtiputaalla, Saarijärvellä, Viitasaarella ja Perhossa
Lue lisää toiminnastamme www.oivatyo.fi

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä kuinka voimme olla avuksi juuri sinulle!

OivaTyö Oy
Kurssitie 40
43300 Kannonkoski

Toimisto on avoinna pääsääntöisesti ma-pe 8-15.30

Sähköposti: oiva@oivatyo.fi
Puh. 044 4388 330

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

OivaTyö Oy
Kurssitie 40
43300
Kannonkoski
044 4388 330
oiva@oivatyo.fi
Heljä Laajala
044 4388 330
helja.laajala@oivatyo.fi
Maria Oikari
044 4388 323
maria.oikari@oivatyo.fi

OivaTyö Oy tarjoaa:

Henkilöstövuokrausta ja rektytointipalveluja

Siivousta kotitalouksille sekä toimisto- ja toimitiloihin

Arjen apua ja kodintukipalveluja