Sigma Trukit Oy

Uusien ja käytettyjä trukkien myynti sekä vuokraus / leasing.
Lisäksi trukkien huolto ja kunnossapito on meille tuttua päivittäin. 

Trukit helposti joka tarpeeseen.
Edustuksiemme huolella tehty valinta on synnyttänyt aukottoman materiaalinkäsittelyketjun aina lavatavarasta trailereiden siirtoon ja ajoneuvotrukeista kylkitrukkeihin asti.

Trukkien vuokraus on kannattavaa.
Meillä on varastossamme kattava valikoima erilaisia trukkeja lyhytaikaisiin vuokratarpeisiinne. Näin saatte trukin käyttöönne vaikkapa vain vilkkaimman sesongin ajaksi tai esimerkiksi korvaamaan omaa hajonnutta trukkianne. 

Joustavat rahoitusratkaisut.
Trukin ostamisen vaihtoehdoiksi tarjoamme myös joustavia rahoitusratkaisuja. Voitte hankkia trukin kauttamme rahoitusleasingilla, jolloin maksatte vain trukin pääomasta, tai voimme räätälöidä käyttötarkoituksenne mukaisen rental-sopimuksen jolloin kuukausivuokra sisältää trukin lisäksi kaiken kunnossapidon. Huoleksenne jää ainoastaan trukilla ajaminen! 

Tarjoamme myös laadukasta kuljettajankoulutusta.
Trukin kuljettajan turvallisuuskoulutus on tarkoitettu työssään trukkia käyttäville henkilöille. Kurssilla käydään läpi trukin oikeaoppista käyttöä nojautuen työturvalakiin sekä vakuutusyhtiöiden suosituksiin. 

100-prosenttinen suomalainen

Yhtiön menestyksellinen kasvutarina 2010-luvulla on muovannut Sigma Trukit Oy:n paikallisesta maahantuonti- ja myyntiorganisaatiosta valtakunnalliseksi kokonaisratkaisuiden tarjoajaksi. Yritys on 100-prosenttisen suomalainen ja kaikki omistajat ovat edelleen päivittäisessä työssä mukana.

Yhteiskuntavastuu

Sigma Trukien liiketoimintaa ohjaa myös yhteiskuntavastuu. Yhteiskuntavastuu on myös osa joka päiväistä toimintaamme ja tulemme tekemään pitkäjänteistä yhteistyötä monien eri tahojen kanssa. Kumppaniksi on valikoitunut mm. SPR Veripalvelu.

Sigma Trukit on käynnistänyt yhdessä SPR veripalvelun kanssa Verta Kentälle -haastekampanjan, jossa kannustetaan omaa henkilökuntaa, sidosryhmiämme, yhteistyökumppaneitamme sekä muita yrityksiä ja yritysten työntekijöitä luovuttamaan verta. Yritykset antavat näin oman panoksensa tärkeälle yhteiselle asialle. Verenluovutuskampanja toteutetaan Sigma Trukkien ja Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun yhteistyönä.

Yli sata vuotta historiaa

Yrityksellä on pitkät perinteet. Juuret ulottuvat aina vuoteen 1897 saakka, jolloin Oy Sigma Ab aloitti teknisen kaupan. Yli sata vuotta myöhemmin, vuonna 2004, Oy Sigma Ab:n materiaalinkäsittelylaiteliiketoiminta yhtiöitettiin Sigma Trukit Oy:ksi ja nykyinen yhtiö sai alkunsa. Vuoden 2012 alusta kunnossapitoa voimistettiin ostamalla Raskone Oy:n trukkiliiketoiminta. AP-Trukit Oy:n liiketoimintakaupan myötä vuoden 2013 alusta trukkiliiketoiminta saavuttaa maanlaajuiset mittasuhteet.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Sigma Trukit Oy
Dynamotie 4M
65101
Vaasa
Stefan Karlstrom
+358 (0)44 486 0300
stefan.karlstrom@sigmatrukit.fi
Vaihde
020 741 4400

Trukit, Materiaalin käsittely, Logistiikka, Erikoisajoneuvot, Vetotraktorit, Trukki, Yale, Hubtex, TerBerg, Utilev.