Yrityspalvelu Paju

Miehet kättelee
Perhon Tilitoimisto Oy on Keski-Pohjanmaalla toimiva tilitoimisto, josta löydät kaikki taloushallinnon sekä tietotekniikan asiantuntijapalvelut. Tavoitat meidät neljästä toimipisteestämme, Perhosta, Kaustiselta, Kyyjärveltä sekä Kivijärveltä. 

TYÖNANTAJA

Saat kauttamme helposti pysyvää tai tilapäistä työvoimaa. Autamme uuden työvoiman hankinnassa. Palvelemme sekä yrityksiä että julkista sektoria palkattaessa henkilöitä palkkatuella. Avustamme myös harjoittelijoiden etsimisessä.

Hoidamme puolestasi kaikki edellä mainittuihin asioihin liittyvät paperityöt. Mikäli yrityksesi henkilöstö tarvitsee uutta koulutusta, opastamme rahoituksen hankkimisessa ja koulutuksen järjestämisessä. Mikäli yrityksesi tarvitsee uutta työvoimaa, eikä osaavaa työvoimaa ole juuri nyt saatavilla, autamme yhteishankintakoulutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa.

TYÖNHAKIJA

Ilmoittautumalla työnhakijaksi moninkertaistat mahdollisuutesi. Työnhakijaksi voi ilmoittautua niin työssä oleva henkilö, kuin työtön. Palvelu on työnhakijoille maksutonta. HUOM! Työttömän henkilön tulee olla hakijana myös työvoimatoimistossa saadakseen työttömyysturvaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Yrityspalvelu Paju
Jyväskyläntie 4
69959
Perho
Kimmo Pajukangas
050 322 6366
kimmopajukangas@kaustislainen.com
etunimi@yrityspalvelupaju.fi
Perhon toimipiste / Rauno Erkkilä
0400 930 837
Perhon toimipiste / Sirkka Joutsen
0400 930 792
JV Tilipalvelu (Kaustisen toimipiste) / Tiina Pajukangas
044 293 8367
JV Tilipalvelu (Kaustisen toimipiste) / Niko Pajukangas
040 596 5452
JV Tilipalvelu (Kaustisen toimipiste) / Hannele Varila
040 721 4217

Yrityskirjanpito, maa- ja metsätalouden kirjanpito, palkanlaskenta ja laskutus, yritysten perustamiset, yhtiömuodon muutokset, yrityssaneeraus, työvoiman välitys- ja vuokrauspalvelu.