Suora linja: Helsinki - Kyyjärvi

Meiltä ja muualta
17.06.2021
Kyyjärven kunta
Aaro Toppinen
onnibuss kyyjärvellä.

Suora linja: Helsinki - Kyyjärvi

Taas rallattaa OnniBusin rattaat ja tuo matkalaisia Helsingin Kampista tai matkan varrelta suoraan Nopolan kirkolle.

Koronatauon jälkeen on myös valtatielle 13 palannut OnniBusin punainen bussi ja linjalla C13 pääsee reilussa viidessä tunnissa Helsingistä Kyyjärvelle. Vieläpä joka päivä ja molempiin suuntiin. No, toki Perhon ja Kaustisen pysäkkien kautta voi tietenkin matkata Kokkolaan saakka tai sieltä tänne. Ja onneksi ei ole niin kuin Finnairilla, että illaksi kotiin, vaan lomailija pääsee nauttimaan alueemme monipuolisesta palvelutarjonnasta jos ja kun pandemia tästä vähän vielä antautuu.

Kyyjärvi Camping on saanut uuden isännän ja emännän Helsingistä. Toiminta on pyörähtänyt hyvin käyntiin mukavien tapahtumien merkeissä. Mylläreiden kevätkokouksessa leirintäalueella ehdittiinkin jo visioida, että eihän siinä muuta tarvita kuin OnniBusin yläkerta täyteen viikonlopunviettäjiä. Hieno mahdollisuus lomailuun tai vaikkapa etätyön tekemiseen valokuitua pitkin. Ei töki liikenne tiellä eikä verkossa - bussilla 5 tuntia ja tietokoneella sama matka muutamassa tuhannesosasekunnissa.

Alueella tekemistä riittää ja majoitusta löytyy Campingin lisäksi Sahapakalta, jonka yrityskorttia päivitettiin juuri sopivasti Esan hienoilla valokuvilla. Viime kesänä parikin naisten lentopallomaajoukkuetta leireili Kyyjärvellä -  saa nähdä keitä tänä kesänä nähdään. Sahapakalla onnistuu kokouksien järjestäminen upeissa puitteissa kuten kuvista näkyy. Tästä linkistä pääset Sahapakan yrityskortille. Kyyjärvi Camping löytyy puolestaan täältä. Paluumatkan ostoskasseja ei tarvitse pitkästi kantaa, kun bussi lähtee Paletin pihasta.

OnniBus-matkavarauksia ja aikatauluja pääset tutkimaan yrityksen kotisivulta.

Tervetuloa linjoilla!

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset