Kyyjärvi Camping Oy

Kyyjärvi Camping
KYYJÄRVI CAMPING - PAIKKA AURINGOSSA

Tämä upea paikka sijaitsee Kyyjärven rannalla ja koostuu 15 mökistä, 5 teltasta puussa, tupakahvilasta, rantakahvilasta, grillauspaikoista, laavusta, karavaani- ja telttailualueesta sekä ranta- ja telttasaunasta. Tästä kokonaisuudesta kehkeytyy Pohjoisen Keski-Suomen Campinghelmi. Vuokraat meidän rannasta sup-lautoja, kanootteja, soutuveneitä tai biitsikenttiä. Salamajärven kansallispuiston läheisyys ja kuhaisa Kyyjärvi hiekkarantoineen kuiskailevat kutsuvasti luokseen. 

Kyyjärvi Camping on aloittanut toimintansa toukokuussa 2021, nettisivut puhkeaa kukkaan toukokuun aikana! Kaikki tiedustelut: kyyjarvicamping@gmail.com. Kyyjärvi Camping on aiemmin tunnettu nimellä Kallioranta.

Kesällä 2021 tulemme järjestämään alueella myös erilaisia tapahtumia. Tule kokemaan musiikillisia elämyksiä, rentoutumaan kesäkahvila "Beach Housen" tahdissa, etsi aarteita rompetorilla tai vietä täällä laatuaikaa ystävien kanssa nauttien rannalla auringonlaskun tunnelmasta. Seuraa tapahtumia ja toimintaamme mm. Instagramissa @kyyjarvicamping. 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kyyjärvi Camping Oy
Kallionrannantie 82
43700
Kyyjärvi
3198595-7
0404122938
kyyjarvicamping@gmail.com
Roope Valden
0404122938
kyyjarvicamping@gmail.com

Artikkelit