Sivistystoimen avustukset ovat haettavina 30.11.2021 mennessä

Asuminen
27.10.2021
M-L Immonen
Kyyjärven kunta
Maija-Liisa Immonen
nopolanews

Sivistystoimen avustukset ovat haettavina 30.11.2021 mennessä

Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuritoimen avustukset kaudelta 1.12.2020-30.11.2021 ovat haettavina 30.11.2021 mennessä. Hakemus on vapaamuotoinen. Hakemuksesta on ilmettävä ohjatun toiminnan ja kerhotoiminnan osalta ohjattujen toimintojen määrä ja osallistujamäärät, koulutusavustuksista, leiri- ja urheilutapahtumista ja kohdeavustuksista todelliset kustannukset, joista osalle voi saada avustusta.

Hakemukset tulee osoittaa sivistyslautakunnalle joko paperiversiona osoitteeseen Kyyjärven kunta/sivistyslautakunta, Kivirannantie 4, 43700 Kyyjärvi tai sähköisesti kirjaamo@kyyjarvi.fi .

Avustusperusteet ovat liitteenä.

Ohjaustapahtuma- ja kerhotoiminta-avustusta varten järjestön on pidettävä kirjaa osallistujista ohjauskerroilla. Osallistujalistat ohjauskerroista tulee  tarvittaessa esittää avustuksen myöntäjälle.  Avustukset perustuvat ohjattujen määrään, siksi osallistujamäärien todentaminen on tärkeää.  Järjestöjen tulee myös ilmoittaa ohjatun toimintansa järjestämisestä Nopolanewsissä.

Koulutus- ja leiritoiminta-avustusta voi hakea osallistumis-, majoitus- ja ruokakustannuksiin tositteita vastaan.  Avustus on enintään 50 % todellisista kustannuksista.

Järjestöillä ja vapailla toimijaryhmillä on mahdollisuus hakea kohdeavustusta yksittäisten, merkittävien tapahtumien järjestämiseen, esim. näyttely, konsertti, julkaisutoiminta tai merkittävä liikunta- tai urheilutapahtuma.  Kohdeavustusta tulee hakea sivistyslautakunnalta etukäteen.  Avustus on harkinnanvarainen.  

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset