NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Piha- ja puutarhapäivän kävijäpalkinto arvottu.Piha- ja puutarhapäivän kävijäpalkinto arvottu.

Piha- ja puutarhapäivän kävijäpalkinto arvottu.

13.8.2014 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Kyyjärvi-päivien yhteydessä 15.7 järjestetty, jo perinteeksi muodostunut piha- ja puutarhapäivä Vuokko ja Jouko Huumarkankaan pihapiirissä keräsi tänä vuonna ennätysyleisön. Kasvaneen kävijämäärän lisäksi oli merkille pantavaa, että vierat tulivat hyvinkin laajalta alueelta, aina pääkaupunkiseutua ja Keski-Lappia myöten.

Joka vuosi  kävijöiden kesken arvotaan palkinto, joka tänä vuonna on ostoslahjakortti Kauppakeskus Palettiin. Arvonta suoritettiin maanantaisen kunnahallituksen kokouksen yhteydessä. Arvonnan virallisena valvojana toimi muun kunnahallituksen ohella Jouko Huumarkangas ja onnettarena kunnanvaltuuston puheenjohtaja Johanna Humalajoki. Kävijäpalkinto osui arvonnassa tänä vuonna Pirkko Saarentolalle Karstulaan. Onnittelut Pirkolle.

Kävijämäärän kasvu ja yleisen kiinnostuksen lisääntyminen ovat varmistamassa sitä, että myös ensi kesänä Onnelan pihapiirin portit avautuvat Peuranlinnassa piha- ja puutarha-aiheesta kiinnostuneille kansalaisille, ja pääsemme taas ihastelemaan mitä uutta Vuokko on Joukon myötävaikutuksella onnistunut vuoden aikana pihapiiriin loihtimaan.