NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Frisbeegolf Kyyjärvi DGP kesäkauden päättäjäiset saatiin päätökseen tuulisessa säässä!Frisbeegolf Kyyjärvi DGP kesäkauden päättäjäiset saatiin päätökseen tuulisessa säässä!

Frisbeegolf Kyyjärvi DGP kesäkauden päättäjäiset saatiin päätökseen tuulisessa säässä!

1.10.2014 Kyyjärven kunta/Liikuntatoimi/Niklas Vuorenmäki

Kyyjärvi DGP:n kesäkauden päätöskilpailussa tuuliset olosuhteet loivat heittäjille aivan uudenlaista haastetta! Ohjelmassa oli putti-, lähestymisheitto- ja pituusheitto kilpailua sekä varsinainen parikilpailu. Sarjoja oli juniorit, seniorit, avoin sekä sekaparit. Tarkoituksena oli polttaa päivän päätteeksi FrisbeeSyysKokko, mutta tuuliolosuhteet huomioiden ei ollut turvallista sytyttää kokkoa.

Kilpailun tulokset TÄSSÄ!

Kuvia kilpailusta TÄSSÄ!

Kiitoksia kaikille tapahtumaa järjestäneille! Ilman tällaisia ihmisiä ja yhteistyö veljiä tämä homma ei onnistu. Muistakaa, että kiitos näkyy niissä kaikissa heittäjissä ja onnistumisen kokemuksissa, jota tämä laji tarjoaa.

Lopussa kiitos seisoo. On kuultu monesti, mutta todettu liian harvoin. Paljon on nähty Jarkko Parkkosen kanssa vaivaa näiden kesän toimintojen kanssa, mutta vaa'an toisessa kupissa paino on rutkasti suurempi, toiminta on antanut paljon! Paljon on saatu uusia tuttavuuksia ja kokemuksia. Lajin tarjoama yhteishenki ja leppoisa tunnelma, on jotain sellaista, mitä en minäkään joukkue urheilun miehenä ole ennen päässyt kokemaan. Jokainen käy omaa taistoaan kohti omaa parasta suoritusta, saaden tukea tovereilta joiden päämäärä on sama. Yhteisöllistä yksilöurheilua parhaimmillaan! :D Mikä parasta, laji on saanut meillä Kyyjärvellä mahtavan vastaanoton ja on saanut kaiken ikäiset Kyyjärviset liikkeelle.

Muutamia yksittäisiä kilpailuja saatetaan järjestää syksyn mittaan, mutta niistä tiedotetaan erikseen.

Korit säilyvät paikallaan syksyn loppuun asti, mutta kerätään näillä näkymin talven alta pois, joten innokkaimmat kiekonheittäjät saavat siirtyä sisäharjoittelu kauteen!

Lopuksi haluan kiittää maanomistajia, radan ja toiminnan sponsoreita, kaikkia teitä ketkä olette olleet mukana talkoissa ja tapahtumia järjestämässä sekä tietenkin kaikkia teitä lajin harrastajia, joita meillä täällä Kyyjärvellä onkin jo runsaasti! ;)

Ensi kesään!

Terveisin

Kyyjärven kunta

Liikuntatoimi